“50 αποχρώσεις του γκρί” : ένα “πορνό” για το καλοκαίρι

 "50 αποχρώσεις του γκρί"

“50 αποχρώσεις του γκρί”.

Στην καθιερωμένη επίσκεψή μου σε μεγάλο βιβλιοπωλείο για να προμηθευτώ τα αναγνώσματα του καλοκαιριού, “έπεσα” πάνω σε έναν περίεργο συνωστισμό, που μάλλον μόνο εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Δεκάδες κυρίες, γύρω στα 40 και πάνω οι περσσότερες, είχαν μαζευτεί σαν αρπακτικά γύρω από το stand όπου γνωστές εκδόσεις παρουσίαζαν το βιβλίο “50 αποχρώσεις του γκρί”, της E.L.James, Λονδρέζας νυν νοικοκυράς, με προϋπηρεσία στην τηλεόραση.

Ομολογώ πως δεν είχα ακούσει τίποτα για το No1 bestseller της Αμερικής και μόνο ένας φίλος μού είχε αναφέρει πως η συζυγός του το είχε αγοράσει και το είχε διαβάσει μέσα σε 2 μέρες! Εν ολίγοις, μου περιέγραψε ένα ψιλό πορνό story, με λίγο ρομαντισμό, λίγο έρωτα, πολύ αισθησιασμό και γενναίες δόσεις σαδομαζοχιστικού σεξ! Πωπω! Απόρησα. Τόσο προχωρημένες αναγνώστριες έχουμε στην Ελλάδα; Είτε είναι όντως τόσο προοδευτικές, είτε θέλουν να πάρουν καμια ιδέα μπας και ξεβαρεθεί το έτερον ήμισυ, είτε δεν κάνουν καθόλου σεξ.

Όταν διαλύθηκε το πλήθος πλησίασα και πήρα και εγώ το δικό μου αντίτυπο. Το έβαλα ανάμεσα στον Έλροϋ, τον Γκρανζέ, τον Τάιμπο και τον ΛεΚαρέ και έσπευσα για το σπίτι. Βγήκα στη βεράντα, άνοιξα στην πρώτη σελίδα και ξεκίνησα. Το τελείωσα σε 3 μέρες.

Πρόκειται για ένα ρομάντζο που με κανένα μαστίγιο και καμια χειροπέδα η συγγραφέας το κάνει προκλητικό, ενώ στην ουσία ξεδιπλώνει ένα σύνηθες love story. Ένας ζάμπλουτος ερωτεύεται μία τελειόφοιτη άβγαλτη νεαρά. Καμία πρωτοτυπία.

Αν περιμένετε να διαβάσετε real hardcore πορνό, ώστε να πάτε να βγάλετε τα μάτια σας μετά, θα μείνετε με τη χαρά. Πάρτε καμιά τσόντα σε dvd.

Αν είστε περίεργοι να καταλάβετε γιατί η κυρία πουλάει περισσότερο και από τον “Κώδικα ΝταΒίντσι”, τότε σπεύσατε να το αγοράσετε.

Αν είστε kinky τύπος, ο νοών νοείτο, θα ξενερώσετε.

Αν δεν ξέρετε την τύφλα σας τι θα πει σαδομαζιχιστικο και bondage sex μην πείτε στον κόπο διότι θα θέλετε μεταφραστή και εικονίτσες για να καταλάβετε τι είναι τί, πώς είναι και πού μπαίνει.

Αν είστε ρομαντικές προσωπικότητες θα αναφωνήσετε “πόσο γουρούνια είναι τελικά οι άντρες!”

Αν έχετε φάει τη ζωή και το sex με το κουτάλι και είστε ξάδερφος του Dr. Love, θα διαπιστώσετε ξανά πόσο ηλίθια μπορεί να φανεί μια “τσιμπημένη” νεαρά.

Αν είστε του Κατηχητικού και το διαβάσετε, μετά είτε ρίξτε μια εξομολόγηση για άφεση αμαρτιών είτε ρίξτε στην πυρά αυτό το πράγμα του Διαβόλου.

Αν έχετε φάει πολύ ξύλο στην παιδική ηλικία θα σας πάρουν τα ζουμιά και θα θυμηθείτε πόσες μυγοσκοτώστρες έχετε φάει στην πλάτη και στο παιδικό σας κωλαράκι.

Τέλος, αν είστε η 40άρα και έχετε βρει τον πρωτάρη, ορμήξτε άφοβα. Θα σας φανεί το απόλυτο manual.

Καλή ανάγνωση!

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr