Ανιχνευτής μολυσμένων ελληνικών Εuro στην Ευρώπη!

Ενα μηχάνημα εντοπισμού ευρώ με ελληνικούς σειριακούς αριθμούς, τα οποία σύντομα δεν θα γίνονται δεκτά στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης, ανακάλυψαν επιστήμονες κατόπιν οδηγίας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ο σατανικός «ελληνοευρωανιχνευτής» με αποκλειστικό στόχο να διαφυλάξει τη νομισματική καθαρότητα εντός της ευρωζώνης! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Ο σατανικός «ελληνοευρωανιχνευτής» με αποκλειστικό στόχο να διαφυλάξει τη νομισματική καθαρότητα εντός της ευρωζώνης! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Το μηχάνημα, που αναμένεται να υιοθετηθεί από κάθε μεγάλο κατάστημα της Ε.Ε. θα ακολουθεί τις βασικές λειτουργίες μιας κοινής μηχανής καταμέτρησης χαρτονομισμάτων. Σε περίπτωση που κάποιος επιτήδειος προσπαθήσει να περάσει χαρτονόμισμα του οποίου ο σειριακός αριθμός αρχίζει από Υ (όπου «Υ» εν προκειμένω σημαίνει «Υποτίμηση») στην οθόνη θα εμφανίζεται γαλανόλευκη ειδική ένδειξη-predictor που θα γράφει «ATTENTION ΚΡΥΦΟΔΡΑΧΜΗ!» ενώ παράλληλα θα ακούγεται και διαπεραστικό «μπιπ» ακολουθούμενο από την ηχογραφημένη φωνή του Θάνου Τζήμερου που θα λέει «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα».

Ο ειδικός ελληνικο-ευρωανιχνευτής δεν περιορίζεται μόνο στο ξεμασκάρεμα «Ελληνικών» ευρώ αλλά θα εντοπίζει και αυθεντικά Βορειοευρωπαϊκά χαρτονομίσματα που, κάνοντας καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, πέρασαν από Ελληνικές τοξικές τσέπες. Η ειδική Γερμανική πατέντα αξιοποιεί την τελευταία λέξη της νανοτεχνολογίας για να εντοπίσει στην επιφάνεια του χαρτονομίσματος δαχτυλιές με Ελληνικό DNA, μόρια χωριάτικης σαλάτας ή ιδρώτα από το κούτελο επαρχιακού οργανοπαίκτη -γενικά οτιδήποτε μπορεί να προδώσει το ύποπτο Ελληνικό παρελθόν του.

Εκτός από την επισήμανση των κακών Ελληνικών λεφτών, η συσκευή θα προχωρά και στην ακύρωσή τους τοποθετώντας κάτω από το υδατογράφημα ένα ειδικό τσιπάκι με συναγερμό ο οποίος, κάθε φορά που το χαρτονόμισμα θα έρχεται σε επαφή με Ευρωπαϊκά χέρια, θα προειδοποιεί τον κάτοχο με τον χαρακτηριστικό ήχο «I am Hellene».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: Από το Moufanet του protagon.gr