Ευχαριστήριο από την κ. Ινώ Λιβανίου – Δεστούνη προς το Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νοσοκομείο Αργοστολίου

Με αφορμή την νοσηλεία του γιου μου Άγγελου Δεστουνη στο περιφερειακό νοσοκομείο του Αργοστολίου στο νομό της Κεφαλλονιάς στο τμήμα της παιδιατρικής θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο τμήμα αυτό.

Ζούμε σε ένα απομακρυσμένο από την πρωτεύουσα νησί με ότι δυσκολίες αυτό συνεπάγεται στα θέματα υγείας.

Όμως το νοσοκομείο του Αργοστολίου είναι φωτεινό παράδειγμα μέσα στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε εμείς οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα του Ληξουριου που εκτός όλων των άλλων έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους συνεχείς σεισμούς.

Εγώ προσωπικά ευχαριστώ το προσωπικό του νοσοκομείου ιατρικό και νοσηλευτικό γιατί πραγματικά δεν το περίμενα -έχω  γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και ζω στο Ληξούρι-να τύχω αυτού του επιπέδου της ιατρικής φροντίδας και της άψογης συμπεριφοράς του.

Θεωρώ υποχρέωση μου να καταθέσω αυτήν την εμπειρία μου γιατί στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και στην αποδιοργάνωση της υγείας και γενικότερα του κράτους αυτά τα μεμονωμένα παραδείγματα μας κάνουν να ευελπιστούμε πως κάποια μέρα θα λειτουργήσει η χώρα μας στη βάση που της αξίζει.

Παρακαλώ τους ιθύνοντες όχι μόνο να διατηρήσουν αυτό το νοσοκομείο που τόσο ανάγκη το χουμε αλλά να σπεύσει να το βοηθήσει με κάθε τρόπο.΅

Επιτέλους το 2014 αξίζει η Κεφαλονιά να έχει ένα αξιοπρεπές νοσοκομείο και το έχει.

Διατηρήστε το.

Ινώ Λιβανίου-Δεστούνη