Φ.Χαλιώτης: “Μαχαιρώματα” Αντιδημάρχων στον Δήμο

Φώτης Χαλιώτης

Φώτης Χαλιώτης

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην αποκαλούμενη “παράταξη της πλειοψηφίας” στο Δήμο Κεφαλονιάς. Το ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν λένε ούτε καλημέρα ο ένας στον άλλο και κάποιοι έχουν ήδη πει “αντίο” στον Δήμαρχο και την “κυρίαρχη” ομάδα του, είναι ήδη γνωστά και κανένας δεν τα διαψεύδει.

Τώρα όμως η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στη πρόσφατη συνεδρίαση της “Εκτελεστικής ΕΠιτροπής” του Δήμου, τρεις αντιδήμαρχοι ζήτησαν από το Δήμαρχο να..ξηλώσει τον κ. Πυλαρινό, και να βάλει άλλον στη θέση του, ώς υπεύθυνο για τα οικονομικά!

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν κατάφεραν να πείσουν τον κ. παρίση και αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα, αν και είναι λιγουλάκι δύσκολο, αφού μια τέτοια κίνηση είναι πιθανόν να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην ταλαίπωρη πλειοψηφία,

Εϊναι γνωστό πάντως πως στο τέλος του χρόνου, ο Δήμαρχος προτίθεται να αλλάξει τους αντιδημάρχους, οπότε θα έχει την ευκαιρία να “γλυτώσει’ από τους ‘ανεπιθύμητους.

Ο κ. Πυλαρινός δηλώνει πάντως έντονα προβληματισμένος και ίσως προβεί σε συγκεκριμμένες κινήσεις πολύ πριν το τέλος του χρόνου.

email
Πηγή άρθρου: ionianpress.gr