Φ.Χαλιώτης: “Nα παραιτηθεί επιτέλους ο κ. Παρίσης”

Φώτης Χαλιώτης

Φώτης Χαλιώτης

Όλα αποφασίζονται από τον «αντ’ αυτού»…  Και πολλές φορές μάλιστα, χωρίς καν να ενημερώνεται, με αποτέλεσμα να εκτίθεται…

Και αυτός ο ίδιος υπάρχει για να ..δικαιολογεί το «επιχείρημά» του πως «αυτός είναι Η ΝΔ στο νησί» αφού «αυτός μόνος του κέρδισε το Δήμο»!

(Αλήθεια, τώρα που η ΝΔ έχασε την έδρα, ποιος  θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος; Εκτός κι’ αν ο Δήμαρχος είναι η.. ΝΔ μόνο σε περίπτωση νίκης!!!)

Και φυσικά, για να χρησιμοποιεί το Δημοτικό Μέγαρο ως  «βάση» και «ορμητήριο» για τις παρα- κομματικές του δραστηριότητες!

(Και φυσικά, κανένας μα κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως η διάλυση της τοπικής ΝΔ είναι έργο.. Παρίση!)

Και  φυσικά, είναι και παραμένει με τον τίτλο του Δημάρχου, για να μπορεί να κυκλοφορεί με τη «μερσεντάρα» του, να παραβιάζει τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας τις βραδυνές ώρες , στη Πλατεία και τους γύρω δρόμους και να την παρκάρει θρασύτατα, έξω από το premier!¬

Για΄όλα αυτά παραμένει Δήμαρχος ο κ. Παρίσης.. Και τίποτα περισσότερο..

Μήπως λοιπόν θα πρέπει να τεθεί επί τέλους το θέμα από κάποιους που εξακολουθούν να σέβονται και να τιμούν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να απαιτήσουν από το Δήμαρχο να παραιτηθεί; Κι’ αν στο κάτω- κάτω οι ίδιοι πιστεύουν πως ο «υπερ-σύμβουλος/μπουλντόγκ» αξίζει να ασκεί καθήκοντα «υπέρ- δημάρχου», ε, τότε, ας προκηρύξουν… νέες Δημοτικές εκλογές  με την παράταξή τους να έχει υποψήφιο Δήμαρχο τον.. εν λόγω, και τότε θα δούμε τι θα απαντήσει ο λαός!

ΥΓ 1     Αυτές τις μέρες πάντως, αναμένεται να σκάσει νεα παραίτηση.Όχι βέβαια για λόγους «πρόσκαιρης υγείας»! Αλλά για πολύ πιο ουσιαστικούς ! Ενώ δεν πρόκειται να ανακληθεί όσο κι’ αν πιεστεί από γνωστούς και αγνώστους..
ΥΓ2     Ε ρε πλάκες που θα κάνουμε αν κάποια σιτγμή, κάποιες αρχές, αποφασίσουν να ελέγξουν την «Αυθεντικότητα»  κάποιων υπογραφών…

ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Ο “ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ”!

Το είδαμε  στο χθεσινό δημοτικο συμβούλιο  και…βγήκαμε από τα ρούχα μας!

Σε μια από τις ψηφοφορίες που εγιναν στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς και Ιθακης, ένας από τους αντι-δημάρχους (από αυτούς που λέγεται πως είναι «δυσαρεστημένοι») τόλμησε να ψηφισει διαφορετικά  από την πρόταση της  πλειοψηφίας!
Και τι έγινε;  Αμέσως μετά, ο  «θρασύτατος» αντιδήμαρχος,  υποχρεώθηκε να … αντιμετωπίσει τον  «ειδικό σύμβουλο- μπουλντόγκ» και να του δώσει… εξηγήσεις!!!

Κατά τα άλλα, η δημοτική πλειοψηφία λειτουργεί με υποδειγματική… δημοκρατικότητα!

Δήμαρχε, μέχρι που θα πάει η κατάσταση;  Κι αν δεν μπορείς να είσαι πραγματικός Δήμαρχος, γιατί δεν παραιτείσαι;   Για  πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσεις να εκτίθεσαι, ευτελίζοντας τον θεσμό τουΔημάρχου;
Και μη χειρότερα…

email
Πηγή άρθρου: ionianpress.gr