Οι κάμερες, η Βουλή, η ΧΑ και οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Ατενίζωντας

Ατενίζωντας

Να κλαις ή να γελάς; Εκεί βλέπω τον Πετιλόν στην Τατιάνα, την Γαρμπή να λέει πως δεν θέλει να παραμορφωθεί απ τις πλαστικές, την Βίκυ Σταυροπούλου να δηλώνει πως έκανε δίαιτα γιατί ήθελε να παίξει το «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα» και όχι το μια «Χοντρή, χοντρή σαραντάρα» εκεί κάνω το λάθος να δω και ειδήσεις.

Και ενώ οι προδιαγραφές μου ήταν σαν άνθρωπος να είμαι του ρηχού, του ελαφρού ρεπερτορίου, του εμπορικού και η ψυχή μου να ναι ένας κάμπος με ελεφαντάκια, εκεί μου έρχεται η βαθιά καταθλιπτική κατατονία και ψάχνω να καταπιώ όλο τα Λα Ντος του διπλανού φαρμακείου!

Επιχείρηση σκούπα στην Αθήνα, έρχεται η Μέρκελ, κάνει διάγγελμα ο Σαμαράς τριών ολοκλήρων λεπτών, που δεν θα αφήσει την χώρα «ξέφραγο αμπέλι» (που πολύ του γούστου μου είναι εμένα τα αμπέλια). Ο Βλασόπουλος απ το Βερολίνο, ενημερώνει την Τρέμη πως η Μέρκελ έρχεται συμβολικά.

«Με τίποτα άλλο έρχεται και κρατάει τίποτα στα χέριαεκτός απ τον συμβολισμό; Μ άδεια χέρια έρχεται;», ερωτάει η δημοσιογράφος. Γερμανοί επισκέπτες τι να περιμένεις; Ούτε κολόνια απ τα ντιούτι φρι δε θα μας φέρουν, κυρία Όλγα μου!

«Θα υποδεχτούμε όπως αρμόζει την κ. Μέρκελ» λέει ο πρωθυπουργός. Αν δεν σεβόμουν τους θεσμούς, θα λεγα πως το όπως αρμόζει είναι με κατεβασμένα τα εσώρουχα, αλλά δε το λέω, επειδή σέβομαι! Απ την άλλη, επιχείρηση σκούπα λέει πάλι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει μαυρίσει και τι άλλο να κάνει για να μη την πειράζει ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη, ε;

Με το μυαλό κομπόστα βλέπω τις ειδήσεις του Σρόιτερ να λέει πως ΕΔΕ διατάχθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής για το βίντεο  που τραβήχτηκε από τα θεωρία, όπου απαγορεύεται η χρησιμοποίηση κάμερας. Τώρα ο φρούραρχος και η ασφάλεια της Βουλής ψάχνουν να καταλάβουν που υπήρξε τρύπα στην επιτήρηση των θεωρείων.

Το βίντεο έδειχνε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πολύ πολιτισμένα, ψύχραιμα και καλλιεργημένα να ακούνε τους συναδέλφου βουλευτές τους απ τα άλλα κόμματα, βρίζοντας, φωνάζοντας, κραυγάζοντας, αλαλάζοντας. Και εκεί που κάθονταν ήσυχοι, ξαφνικά έμπηγαν μια φωνή, λες και τους τσίμπαγε ο διπλανός, να τους θυμίσει πως έχει και λόγια ο ρόλος.

Ο πολιτισμός όμως και η κομψότητα καταγράφηκαν και απ τις κανονικές κάμερες της Βουλής. Στο βήμα ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης πρώτα προσκάλεσε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, που δεν βρισκόταν στην αίθουσα «να σκάσει», λέγοντας ότι προκαλεί «εμετό» και στη συνέχεια βρήκε  ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «κατά 25% Έλληνας» και δεν περνάει μάλλον στις εξετάσεις αν δε πιάσειβάση το 50%. Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, μετά, σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να ακούγετε η λέξη «σκάσε» στην Ολομέλεια, για να της απαντήσει ο Χρήστος Παππάς, αντίστοιχος της στην Χρυσή Αυγή, «σκάσε είπαμε, όχι σκύψε»!

Μετά ακουστήκαν τα εθνικά μας «λαμόγια», «κλέφτες» ως αρμόζει στο Κοινοβούλιο μας! Μετά οι βουλευτής της ΧΑ αποχώρησαν ενώ ένας κύριος τους έσπρωχνε προς την έξοδο –οι μισοί, πρόσεξα, φορούσαν τζιν κάτω απ τα σακάκια και έχουν και έναν με κοτσίδα δεν είναι όλοι κουρούπες απ το ξυρίσμα), η Βουλή, συνέχισε τις εργασίες της εναντίον μας… σόρι… για το έθνος μας και οι ειδήσεις συνέχισαν την κανονική τους ροή. Δηλαδή,με νέα για το τι έρχεται να πληρώσουμε ακόμα, πόσο θα κοπούν οι μισθοί μας, γιατί δε θα έχουμε φάρμακα, νοσοκομεία, σχολεία, πετρέλαιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, φαί και πως τα λεφτά στα ταμεία του έθνους μας, φτάνουν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Φταίω εγώ λοιπόν που προτιμώ να ακούω πως αδυνάτισε η Σταυροπούλου και γιατί δε μαύρισε η Καινούργιου; Η χαζή θα γίνω η τρελή! Ε, λοιπόν, διαλέγω το πρώτο… 

Πηγή άρθρου: newpost.gr