Οι ναρκωτικές ουσίες θολώνουν το μυαλό κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ναρκωτικές Ουσίες

Ναρκωτικές Ουσίες (Πηγή φωτογραφίας:newsbomb.gr)

Στείλατε μία απάντηση σε μία δήλωση του κυρίου Παπαδάτου, αλλά η απάντησή σας απευθύνεται και σε εμένα γιατί τυγχάνει να είμαι και εγώ μία από τους 2239 ψηφοφόρους του κυρίου Παύλου Παπαδάτου.

Σας λέω λοιπόν τα εξής. Ο κύριος Παπαδάτος σίγουρα δεν έχει ανάγκη να μείνει στον αφρό, έχει 2239 ανθρώπους σαν και μένα που μεγάλη διαφορά από την κυρία Θεοπεφτάτου και όλους τους υπόλοιπους τον επέλεξαν για βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Αυτός που θέλει να παραμείνει στον αφρό προσβάλλοντας με τις δηλώσεις της τους κεφαλλονίτες και τους ιθακήσιους είναι η κύρια Θεοπεφτάτου η οποία έχει μεσάνυχτα τι σημαίνει επιστροφή στη δραχμή.

Ο κύριος Παπαδάτος τον οποίο είχα την τιμή και τη χαρά να συνοδεύσω σχεδόν σε όλη του την προεκλογική εκστρατεία, αγκάλιασε όλους τους κεφαλλονίτες και πάντα είχε άψογη συμπεριφορά στους προσκεκλημένους του. Και εδώ έγκειται και η διαφορά: Ο Παύλος Παπαδάτος προσκαλούσε και ως είθισται πλήρωνε. Άλλος «εξυπηρετούσε», και είθισται ο  εξυπηρετών να πληρώνεται, γιατί στο τζάμπα δεν κάνει τίποτε.

Τέλος το περίφημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε εγώ το έχω διαβάσει, αυτό δα έλειπε να διαβάζουμε και τις μπουρδολογίες του. Είμαι σίγουρη ότι αν το είχατε διαβάσει ούτε καν και εσείς δεν θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ. (Βρε κακομοίρηδες που θα βρείτε λεφτά για να μισθώστε άλλες εκατό χιλιάδες υπαλλήλους με 1300 ευρώ να διώξετε από την Ελλάδα τους κινέζους και τους γερμανούς για να πάρετε πίσω τα λιμάνια τον ΟΤΕ την Ολυμπιακή και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας);

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά επίσης για ελεύθερη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ξέρετε, οι ναρκωτικές ουσίες θολώνουν το μυαλό  και δεν ξέρουμε ούτε τι γράφουμε και ούτε και τι λέμε. Προσωπικά σας συνιστώ να τις βγάλετε από το «πρόγραμμα» σας.

email