«Υιοθετείστε το Bitcoin για να βγείτε από την κρίση»

«Υιοθετείστε το Bitcoin για να βγείτε από την κρίση»

«Υιοθετείστε το Bitcoin για να βγείτε από την κρίση»

Την χρησιμοποίηση του Bitcoin ως παράλληλο νόμισμα προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση στην Ελλάδα προτείνει σε ανοικτή επιστολή του προς τον υπ. Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη η αμερικανική εισηγμένη Bayside Corp μέσω της θυγατρικής της Bitcoinz USA. Την επιστολή υπογράφει ο Πρόεδρος της τελευταίας, J.W. Walker.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπ. Οικονομικών είχε αρθρογραφήσει πριν από περίπου ένα χρόνο στην προσωπική του ιστοσελίδα για τη χρήση των ψηφιακών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου, του Bitcoin, για την αντιμετώπιση της κρίσης ενώ συμμετείχε και σε δημόσιο ντιμπέιτ στις ΗΠΑ για το ζήτημα αυτό.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε υπουργέ Βαρουφάκη

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γράψω προκειμένου να σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε την υιοθέτηση του Bitcoin ως μηχανισμού για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας σας. Στην Bitcoinz USA θεωρούμε ότι η υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων και ειδικότερα του Bitcoin μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία σε χώρες όπως η Ελλάδα.

Επιπρόσθετα το Bitcoin ως δευτερεύον νόμισμα μπορεί εύκολα να ενθαρρύνει τις συναλλαγές για την αγορά και πώληση αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό, σταθερή ανάπτυξη του τουρισμού και των ταξιδίων και εν τέλει την οικονομική ανάπτυξη.

Η αναβάθμιση του μηχανισμού που απαιτείται για τις πληρωμές σε Bitcoin έχει εν πολλοίς μικρό κόστος.

Το τελευταίο χρόνο ο αριθμός των εμπόρων που δέχονται το Bitcoin για τις πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών έχει αυξηθεί παγκοσμίως με επιθετικό ρυθμό. Το κίνημα υιοθέτησης του Bitcoin δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Επιπλέον, καταλαβαίνουμε ότι τα πρόσφατα ζητήματα ασφάλειας που αφορά συγκεκριμένα ανταλλακτήρια Bitcoin έχουν ρίξει αρνητική σκιά γύρω απ’ το Bitcoin και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα. Ωστόσο όλα αυτά αλλάζουν τώρα. Τον τελευταίο χρόνο η Bitcoinz USA έχει κάνει μεγάλα βήματα για να προστατεύσει το Bitcoin, μέσω του “Vault 51”, έναν ασφαλή offline αποθηκευτικό χώρο.

Η Bitcoinz USA μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα στην υιοθέτηση, τη συσσώρευση αλλά και την προστασία του Bitcoin απ’ τη στιγμή που η Ελλάδα θα είναι έτοιμη γι αυτό

J.W. Walker

ΟΤΑΝ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣΕ….

Διαβάστε πατώντας ΕΔΩ

email