Η κα ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟ!

Σπ. Αρσένης

Σπ. Αρσένης

Οι παρανομίες συνεχίζονται

Πληροφορώ τις αρχές και την κοινή γνώμη ότι η κ. Νίκη Κασσιανού–Παναγιωτοπούλου, η οποία εξελέγει Δήμαρχος Ιθάκης με… 5 ψήφους στη θέση του παυθέντος αδελφού της για λόγους δημοσίου συμφέροντος, με θέλει νεκρό!

Όταν ήταν πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου και συγκεκριμένα στις 28/8/13 έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου έχει αναγραφεί ποσόν 3.000 ευρώ για τις δωρεάν κηδίες, τη δική μου και του κ. Καραβία, ως πρώην Δημάρχων.

Παρά και τα ενοχλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα δεν αντέδρασα πέραν μιας δημοσίευσης στον τύπο.

Στη συνέχεια την 16/9/2013 μετά την παύση του αδελφού της στην ίδια ιστοσελίδα προχωρεί σε μία ευθεία απειλή κατά της ζωής μου γράφοντας και μάλιστα σε επιστολή της προς τον Υπ. Εσωτερικών «Πάντως κ. υπουργέ αν μη τι άλλο σκεφθείτε τον φρεσκοχειρουργημένο Αρσένη που έτσι και του κάνω στο σκοτάδι με το μικρό μου δακτυλάκι ο άνθρωπος θα διαβεί στον κάτω κόσμο. Κι ύστερα; Στην εξυγίανση του εγκλήματος; Τι θα μαρτυρήσω για το όργανο του φόνου; Το μικρό μου δακτυλάκι;»

Καταλαβαίνω το μένος της εναντίον μου γιατί εγώ και μερικοί άλλοι συμπολίτες μας αποκαλύψαμε όλα τα «αμαρτήματα» του αδελφού της με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί κακήν – κακώς από το Δήμο Ιθάκης. Όμως επειδή την απειλή κατά της ζωής μου την θεωρώ σοβαρή κι έχω λόγους γι΄ αυτό, την 24/9/13 απέστειλα έγγραφη αναφορά με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στην εισαγγελία Κεφαλονιάς και ζητούσα προστασία. Παρ΄ όλα αυτά οι απειλές της συνεχίζονται με διάφορους τρόπους. Και ειλικρινά φοβάμαι «το σκοτάδι» της κας δημάρχου!

Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συνεχίζονται και οι παρανομίες στο Δήμο Ιθάκης σ΄ όλα τα επίπεδα όπως κατήγγειλε χθες ο Δημ. Σύμβουλος κ. Χρ. Σκληρός. Μιλάμε για καραμπινάτες παρανομίες που έχουν σχέση με την οφειλή 8 εκατομ. Ευρώ του πρώην Δημάρχου προς το Δημόσιο και το μπλέξιμο του Δήμου στην υπόθεση αυτή. Υπάρχει κίνδυνος να πληρώσει ο Δήμος μέρος του χρέους του αδελφού διότι γίνεται κατακράτηση οφειλής εις χείρας τρίτου.

Την ίδια ώρα στο Δημ. Συμβούλιο και στην Οικονομική επιτροπή συμμετέχει Δημ. Σύμβουλος που έχει σύμβαση με τον Δήμο πολύ άνω των 5.000 € ετησίως που επιτρέπει ο νόμος και η νέα Δήμαρχος δεν βάζει στην Ημερησία Διάταξη την εντολή της Κεντρικής Περιφέρειας να συνεδριάσει για να αποφανθεί το Δημ. Συμβούλιο σχετικά με το ζήτημα αυτό. Η κ. Δήμαρχος τον κράτησε στο συμβούλιο για να ψηφίσει την εκλογή της. Ήταν η 5η ψήφος! Και να φανταστείτε ότι η ίδια δεν είχε καν εκλεγεί απ’ ευθείας Δημοτικός Σύμβουλος και ήλθε η σειρά της ως αναπληρωματική όταν παραιτήθηκαν οι προηγούμενοί της.

«ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ….»

Σπ. Αρσένης

Τ. Δήμαρχος Ιθάκης

1975 – 1995

email