Κοκορο – Μανίες στη (Δια)Δημοτική

Κοκορομαχίες

Κοκορομαχίες

Κοίτα να δεις τι βγαίνουνε και λένε οι …αχρείοι!

Ο Πρόεδρος κι’ ο αντιπρόεδρος της Διαδημοτικής, λένε, τα σπάσανε! Και όχι μόνο τα σπάσανε αλλά τα κάνανε.. λίμπα!

Εκεί ν’ ακούσεις φωνές και εκεί να δεις σκηνές άπειρου κάλους!

Ο αντι-πρόεδρος, λένε οι .. απαράδεκτοι, τα έχωσε στο πρόεδρο και επειδή είχε και άλλο.. χρόνο στη διάθεσή του, πλακώθηκε και με τον Γενικό Διευθυντή!

Ο τελευταίος, λένε επίσης, που “δεν μασάει”, τόλμησε και του έβγαλε.. γλώσσα! Και του είπε μάλιστα, κοιτάζοντάς τον στα μάτια (!) πως “κανένας δεν μπορεί να τον κουνήσει”!

(Επειδή ο αντιπρόεδρος, ξαναλένε, του την έκανε γυριστή και τον απείλησε πως θα τον.. διώξει και θα προκηρύξει ανοικτό διαγωνισμό για νέο Διευθυντή)!

Εγώ βέβαια δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά τα κακεντρεχή , αφού, όλοι ξέρουμε πως ο Δήμος Κεφαλονιάς δουλεύει ρολόι και όλοι μα όλοι, σε Δημοτικές υπηρεσίες και λοιπούς Οργανισμούς είναι και δουλεύουν σαν. .αδέρφια!

Γι’ αυτό ακριβώς δεν μπορώ να διανοηθώ πως “κάποιοι” εκεί στα.. άδυτα του Μεγάρου, βάλανε σκοπό να φάνε τον Πρόεδρο της (Δια)δημοτικής! Τόσο αγώνα έκανε ο άνθρωπος για τη παράταξη στη Παλική! Και τώρα θα τον πετάξουνε σα ξεζουμισμένη λεμονόκουπα;

Πάντως, με την ευκαιρία αυτή που κουβεντιάζουμε για την (Δια)Δημοτική, δεν χάνω την ευκαιρία να εκφράσω δημόσια κάποιες δικές μου απορίες και συμπαθάτε με… αδέρφια, για το.. απύθμενο μου θράσος!

-Λένε οι κακόγλωσσοι πως τη στιγμή που υπάρχουν εργαζόμενοι στη (Δια)Δημοτική που έχουνε να πληρωθούνε μήνες, Πρόεδρος, αντιπρόεδρος και Διευθυντής, πληρώνονται κανονικότατα! Ενώ, πληρώνονται επίσης κανονικότατα και οι λογαριασμοί των κινητών τηλεφώνων προέδρου και αντιπροέδρου!
Τη στιγμή που ακόμα κι’ ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει να πληρωθεί το μισθό του από το μήνα Μάιο! (Αυτό είναι πέρα για πέρα ακριβές και δεν θέλω “ου”…)
-Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ένα δάνειο της πάλαι ποτέ Διαδημοτικής, από την Αlpha bank!
Tώρα που η τέως διαδημοτική έγινε Α.Ε η σύμβαση θα πρέπει να υπογραφεί εκ νέου! Και θα πρέπει να υπογραφεί και από τους παλιούς αλλά και τους καινούργιους! Μήπως σ’ αυτό ακριβώς το σημείο υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Χμ… χμ.. χμ…

Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινότανε στο Δήμο αν δεν ήτανε όλοι… άδέρφια!

Πηγή άρθρου: ionianpress.gr