Λιμάνι Πόρου: Aναβάθμιση με… κάδους;

Λιμάνι Πόρου

Λιμάνι Πόρου

Στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου για αντικατάσταση του προέδρου και μέλους του Λιμενικού ταμείου Κεφαλονιάς, στο οποίο, όπως φαίνεται από την σύνθεση του από το 2008 και εντεύθεν, κανείς δημότης του Πόρου δεν είναι “επαρκής και άξιος” να συμμετάσχει, παρότι, το λιμάνι του Πόρου είναι η μεγαλύτερη και οικονομικά η πλέον προσοδοφόρος πύλη του νησιού.

Παρ΄ολα αυτά, το λιμενικό ταμείο με την βοήθεια του τοπικού συμβουλίου και αντιδημάρχου, ξεκίνησαν έργα ανάπλασης και εξωραϊσμού του λιμανιού, αρχής γενομένης από τους κάδους απορριμμάτων.

Τοποθέτησαν πολλούς νέους μεγάλους και πολύχρωμους κάδους (τους τσιμεντένιους εννοείται!!)

Λιμάνι Πόρου

Λιμάνι Πόρου

Καλή αρχή, κάτι είναι και αυτό…αλλά για τα άλλα “μικρότερα” έργα του λιμανιού (εξέδρες μαρίνας, εξοπλισμός μαρίνας, κτήριο λιμένος, σημείο ενημέρωσης τουριστών, κλπ) έχουμε καιρό!!!!!

Α!!! να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω το λιμενικό ταμείο για το αστρονομικό ποσόν των 2.000 ευρώ που προγραμμάτισε φέτος να διαθέσει για τις ανάγκες του λιμανιού μας, ποσό δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τα έσοδα του λιμανιού!!!.

Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω, υπάρχει κανένας φιλότιμος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητος ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ να θέσει τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και να ενημερώσει τους κατοίκους ;;;

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ μάλλον.

email
Πηγή άρθρου: pronnoi.blogspot.gr