Γ.Μουρελάτος: Mε το καλό και Υπουργός Πολιτισμού κ.Τζωρτζάτε

Γ.Τζωρτζάτος

Γ.Τζωρτζάτος (Πηγή φωτογραφίας:thebest.gr)

Φαίνεται ότι ο κύριος Τζωρτζάτος Γιώργος πήρε στα σοβαρά το ρόλο του. Και από εκεί που σκαρφάλωνε σε νταλίκες άρχισε να σκαρφαλώνει σε εξέδρες επισήμων στο Αργοστόλι! Ναι καλά διαβάζετε. Έτσι τον είδαμε την Δευτέρα πρωί πρώτη μούρη στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση για την Ένωση των Επτανήσων!

Τώρα με τι ιδιότητα βρέθηκε εκεί; Μόνο ο ίδιος ξέρει. Ίσως ως πρόεδρος των νταλικέρηδων, ως υποψήφιος του κόμματος του εθνοσωτήρα κυρίου Καμμένου, ή ως εξέχουσα προσωπικότητα! Υποψιάζομαι το τελευταίο!

Τον ακούσαμε μάλιστα να κάνει και πολιτικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου ως γνήσιος απόγονος του ταβερνιάρη συγχωριανού του Τηλέμαχου Μπαλτσαβιά που ως υποψήφιος βουλευτής είχε πάρει 19 ψήφους!

Καλά ρε παιδιά όλα τα έχω δει στη Κεφαλονιά μας, αλλά να έχουμε και τον Τζωρτζάτο υποψήφιο βουλευτή;

Έχει όμως τη Γιώτα δίπλα του που ξέρει πώς να ανεβάζει τα πράγματα πολύ Ψηλά! Σίγουρα όμως ο Καμμένος την επόμενη φορά αντί να προτείνει τον εαυτό του για υπουργό Αμύνης –μόνο αυτό τον ενδιέφερε- θα προτείνει τον Τζωρτζάτο για υπουργό πολιτισμού.

Δεν μπορείς να μην το πεις … τόχει ο άνθρωπος! (Είμαστε και άτυχοι γιατί δεν έχουμε και αποκριές μπας και το διασκεδάζαμε και λίγο)!

 Γεράσιμος Μουρελάτος.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam