Το Ματζαβινάτειο νοσοκομείο Ληξουρίου του Διον.Κατερέλου

Το Ματζαβινάτειο νοσοκομείο Ληξουρίου του Διον.Κατερέλου

Το Ματζαβινάτειο νοσοκομείο Ληξουρίου του Διον.Κατερέλου

Πέρασε στις 27 Νοεμβρίου από τη Βουλή η τροπολογία με την οποία αναιρείται η συγχώνευση του Νοσοκομείου μας με αυτό του Αργοστολιού.

Αυτό σημαίνει ότι το Νοσοκομείο μας εξακολουθεί να έχει την αυτόνομη υπόστασή του, ότι μπορεί να λειτουργεί σαν Νοσοκομείο και να έχει το δικό του προσωπικό χωρίς να υπόκειται στα γούστα του εκάστοτε Διοικητή του Αργοστολιού.

Σε καμιά περίπτωση ο αγώνας δε σταματά.

Διατηρείται το Νοσοκομείο ως αυτόνομο νομικό πρόσωπο (αυτό που επιδιώκαμε στη μάχη εκείνη) και διατηρείται ως το σημείο που πάνω του θα σταθούμε για τις επόμενες μάχες.

Και ας μην ξεχνούν οι Ληξουριώτες το δίδαγμα που βγήκε από τις ενέργειές μας, από το καλοκαίρι του 2012 έως σήμερα: Είμαστε μόνοι μας, ότι καταφέρουμε θα το καταφέρουμε μόνοι μας… Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε από κανένα…

Αρκεί να είμαστε, όπως είχε πει στις 26.12.2012 ο Γιοσήφης Λ. “πρώτα Ληξουριώτες” και μετά ό,τι άλλο ο καθένας μας νομίζει… Αυτά κι ελπίζω να μην πέσουν οι διάφοροι επιτήδειοι να δρέψουν δάφνες από το γεγονός… ιδιαίτερα εκείνοι που ανέστειλαν λαϊκές συνελεύσεις το καλοκαίρι του 2012 για να επιδείξουν τις φατσούλες τους λίγο αργότερα….. και οι άλλοι… και οι άλλοι… που το μόνο που ήξεραν να πουν και να κάνουν ήταν να ψάχνουν να βρουν φταίχτες, ήδη από τις 22/12/2012, λες κι αν καταδικάζαμε κάποιον τότε θα λυνόταν το πρόβλημα..

email
Πηγή άρθρου: eptanisos.blogspot.gr