Με το συμπάθειο και με στοιχήματα οι ψηφοφόροι της ΝΔ στην Κεφαλονιά για τους υποψηφίους

Υποψήφιοι  ΝΔ

Υποψήφιοι ΝΔ

Πλησιάζει η μέρα των Εκλογών και στα διάφορα στέκια συζητιούνται τα ονόματα των Υποψηφίων,καθώς και γνώμες για ποιός είναι ο καταλληλότερος, ποιος θα βοηθήσει το νησί κτλ. Λάβαμε 2 emails   από αναγνώστες μας σχετκά με Υποψηφίους της ΝΔ στο νησί μας.

Εμείς σας τις  παραθέτουμε πιο κάτω:

ΑΠΟΨΕΙΣ:

1.)  ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜA;

Σε τρεις ημέρες καλείται ο Κεφαλονίτης και ο Θιακός να ορίσει τον εκπρόσωπό του στο Εθνικό μας Κοινοβούλιο

 Παρακολουθώ τον αξιοπρεπή αγώνα όλων των κομμάτων και των υποψηφίων, και με χαρά διαπιστώνω για πρώτη φορά, πολλά αξιόλογα άτομα να διεκδικούν τη θέση του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου. Μακάρι να μπορούσαν να εκλεγούν αρκετοί από αυτούς, αλλά δυστυχώς η Κεφαλονιά και το Θιάκι σαν μονοεδρική περιφέρεια μόνο για έναν έχει θέση.

Βλέπω τις τελευταίες μέρες κάποια ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, να τολμούν να κάνουν εκτιμήσεις, να βγάζουν προγνωστικά, να δίνουν σίγουρο νικητή τον Παύλο Παπαδάτο.

Δανείζομαι την έκφραση από το γνωστό σκάνδαλο της Νομαρχίας Κεφαλονιάς και προκαλώ …

Πάμε στοίχημα ότι όλα τα μικρά κόμματα θα πάρουν ικανοποιητικά ποσοστά στην Κεφαλονιά ( ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες κ.τ.λ.)?

 Πάμε στοίχημα ότι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί θα μαυρίσουν το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα το καλό παιδί Σπύρο Μοσχόπουλο που έβαλε την υπογραφή του σε όλα τα δεινά μέτρα του μνημονίου εις βάρος όλων εμάς που τον στηρίξαμε?

 Πάμε στοίχημα ότι η Κεφαλονιά και το Θιάκι θα φέρει το ίδιο ποσοστό όλων των κομμάτων που θα ΄χει σε εθνικό επίπεδο, δηλαδή η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα έστω και με ένα ψήφο?

 Πάμε στοίχημα ότι η Κεφαλονιά και το Θιάκι θα γυρίσουν την πλάτη σε ένα επαγγελματία επικοινωνιολόγο, που μας πουλά προεκλογικά το «Μύθο» του?

 Πάμε στοίχημα ότι η Κεφαλονιά και το Θιάκι δεν επηρεάζονται από τραπεζώματα, χρήμα και επαγγελματικές κινήσεις επικοινωνίας και ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που μέχρι σήμερα δεν έχουν ούτε μια ώρα ασχολίας με τα κοινά?

 Πάμε στοίχημα ότι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί δεν περιμένουν να τους υποδείξουν ο Κροταλίας και ο Σακκούλας ποιον θα εκλέξουν Βουλευτή?

 Πάμε στοίχημα ότι την Δευτέρα 07 Μαΐου 2012 ο «Παύλος» μας θα εξαφανιστεί από το νησί μας και θα έρχεται μόνο τον Αύγουστο στη βίλλα του με τη μεγάλη πισίνα στον Άγιο Κωνσταντίνο να κάνει τα μπάνια του?

 Πάμε στοίχημα ότι Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης θα εκλεγεί ο Σπύρος Κουνάδης?

 Γιατί … δεν ξέρω … αυτό αφουγκράζομαι στην αγορά … και η αγορά πάντα ξέρει το σωστό.

Αγαπητά (ορισμένα) ΜΜΕ καλά κάνετε, να προσπαθείτε να εκφράσετε την άποψη σας, υπάρχει και η ανάγκη της οικονομικής σας στήριξη, όμως αυτό το στοίχημα θα το χάσετε?

Με εκτίμηση

ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ

2.)      ME TO ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ

Είμαι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και σαν πολιτικοποιημένο άτομο θέλω να ψηφίσω έναν υποψήφιο της παράταξής μου που να ξέρω ότι έχει όλα εκείνα τα προσόντα που χρειάζονται για να μπορώ να ελπίζω σε κάτι καλό για το νησί μου.

‘Εχουμε και λέμε λοιπόν.

Με τη Γιάννα δεν έχω μιλήσει ποτέ αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη για μία τέτοια θέση μόνο και μόνο λόγο εμπειρίας.

Δεν έχει τριβή ακόμα με την πολιτική σκηνή αλλά, θα είναι για εκείνη, οι εκλογές αυτές το βάπτισμα του πυρός.

Το Σπύρο τον ξέρω. Του έχω μιλήσει πολλές φορές και πράγματι ο άνθρωπος αυτός κάποια στιγμή με «βοήθησε» σε κάποιο πρόβλημά μου στην Πολεοδομία. Άξιος και ικανός!

Αλλά κατά τη γνώμη μου μόνο για εδώ για το νησί μας. Να κάνει αυτά που ξέρει καλά. Αυτά τα οποία γνωρίζει. Με το συμπάθιο Σπύρο μου αλλά αυτές οι θέσεις θέλουν και γνωριμίες εκτός Κεφαλονιάς. Θέλουν να ξέρεις που θα χτυπήσεις την πόρτα και όχι μόνο αυτό αλλά να ξέρεις ότι ο άλλος θα σου την ανοίξει! Θα σε βάλει μέσα και θα σου δώσει αυτό που θα του ζητήσεις για εμάς εδώ κάτω στο νησί.

Θα μπορεί όταν εγώ ψάχνω ένα κρεβάτι εντατικής για ένα δικό μου να τον πάρω τηλέφωνο και ακόμα και αν οι «υπεύθυνοι» λένε ότι δεν υπάρχει να έχει τη «δύναμη»  και το «μέσον» να μου βρει. Θέλω επίσης ο εκπρόσωπος του νησιού μας στο νησί να μπορεί να φέρει κεφάλαια ιδιωτικά γιατί αν περιμένουμε από κρατικά, φέξε μου και γλίστρησα.

Εσύ Σπύρο μου από ποιόν θα τα ζητήσεις?  Ποιον ξέρεις ? που θα τον βρεις? Και άμα, λέω άμα τον βρείς, τι θα του πεις?

Hi, I am Spyros from kefalonia and I want your money?( μετάφραση: γεια σου είμαι ο Σπύρος από την Κεφαλονιά και θέλω τα κεφάλαιά σου)  – για αυτό σου λέω Σπύρο μου ότι καλός και ‘Αγιος είσαι αλλά να σε ψηφίσω για Βουλευτή όχι. Θα περιμένω τις Δημοτικές!

Εκεί Δαγκωτό Κουνάδης.

John do

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam