“Να τελειώνουμε με την Καμόρα!” Τώρα!

Μαφιόζος

Μαφιόζος (Πηγή φωτογραφίας:radiokalloni.gr)

Η κυρία Κατσαίτη Καταγγέλει ΕΠΩΝΥΜΑ πως απειληθηκε με.. ξύλο αν δεν ψήφιζε το δάνειο της Λειβαθούς.

Δημοσιογράφος  απειλείται από τον ΔΗΜΑΡΧΟ πως «θα φύγει νύχτα από τη Κεφαλονιά με σπασμένα πόδια»!

Άλλος δημοσιογράφος καταγγέλει επίσης ΕΠΩΝΥΜΑ, πως εκβιάστηκε και απειλήθηκε , επειδή δεν «συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις».

Και τώρα, ο κ. Σκλαβούνος καταγγέλει ΕΠΩΝΥΜΑ πως απειλήθηκε τηλεφωνικά πως «θα τον βρουν στα βράχια»! Ενώ, έχουν συμβεί και άλλα πολλά, μεταξύ των οποίων,

-επαγγελματίας βλέπει την περιουσία του να πετιέται στη θάλασσα μόνο και μόνο επειδή «ενοχλεί» τον «άρχοντα»

-Σοβαρή γυναίκα απειλείται σοβαρά, όταν τολμάει να διαμαρτυρηθεί για σοβαρές πολεοδομικές παρανομίες

– Συμπολίτης μας απειλείται, εκβιάζεται και εξαπατειται,  επειδή τόλμησε να δικεδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του.

-Οι περίοικοι της πλατείας του Ληξουριού αναστατώνονται μέσα στη νύχτα, από πυροβολισμούς στον αέρα, γιατί ο Μεγαλο-μάγκας έχει.. σεκλέτια, επειδή κάποιος αρμόδιος τόλμησε να του πάει κόντρα στα επιχειρηματικά του σχέδια..

Και ο κ.Κεκκατος, το μόνο που βρίσκει να απαντήσει είναι πως αυτά είναι «υπόθεση της Αστυνομίας»!  Σοβαρολογείτε κ. Κεκκάτε; Όταν οι απειλές και  οι εκβιασμοί προέρχονται  από το Δημαρχιακό Μέγαρο, μπορεί να αφορά την Αστυνομία αλλά, πρώτα- πρώτα είναι μείζον πολιτικό θέμα! Που είδε ο κ.Κεκκάτος “δίκαιο” τον Δήμαρχο; ¨Όταν αυτός ο τελευταίος δεν δίστασε να απειλήσει δημοσιογράφο , έξω από την αίθουσα στην οποία συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο «εσύ θα φύγεις νύχτα απ΄οτη Κεφαλονιά με τα πόδια σπασμένα»; Αυτό είναι «δικαιοσύνη» κύριε Αντιδήμαρχε; Αν αυτό είναι δικαιοσύνη, τότε εμείς είμαστε από τον..Κρόνο!

Η Κεφαλονιά δεν αντέχει άλλο αυτό τον ασφυκτικό έλεγχο της ΚΑΜΟΡΑ!  Κανένας δεν τολμάει να κάνει καμιά δουλειά, αν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της «οικογένειας».. Και οι αρχές, έχουν προ πολλού υποταγεί, στις ορέξεις και τις προσταγές της. Και όταν λέμε «οι Αρχές», εννοούμε ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ και όταν λέμε ΟΛΕΣ, εννοούμε ΟΛΕΣ!

Και φυσικά, όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους! Και κυρίως σ’ αυτούς που απαρτίζουν την «πλειοψηφία» της Δημοτικής Αρχής και τους «συνεργαζομένους και στηρίζοντες»!  Πολλοί βέβαια απ’ αυτούς,  έξω, στα καφέ και τα ζαχαροπλαστεία, τα παραδέχονται, τα σχολιάζουν και τα καταγγέλουν, αλλά, μόλις περάσουν τη πόρτα του «μεγάρου», φοράνε τα πλουμιστά φτερά τους και παίζουνε το ρόλο της κότας με περίσιο ταλέντο!

Και φυσικά δεν τολμούν να θέσουν ούτε καν ερωτήματα! Για παράδειγμα ιδού μια:

-Με τι χρήματα έγιναν οι παράνομες παρεμβάσεις στο «Μέγαρο»; Πόσα κόστισε, και ποιοι πλήρωσαν; Που είναι τα τιμολόγια και που οι εξοφλητικές αποδείξεις!

– Γιατί ο Δήμος πλήρωσε χρήματα στη ΔΕΗ για «ηλεκτροφωτισμό» στα Σπαρτιά; Που έγινε αυτός ο «ηλεκτροφωτισμός»;

Και φυσικά εμείς έχουμε να θέσουμε κι’ ορισμένα άλλα, όπως :

Γιατί το πανέμορφο ταβερνάκι, πάνω στο κύμα, στο Μαιστράτο, παραμένει κλειστό και δεν δημοπρατείται από το Δήμο, προκειμένου να αποφέρει έσοδα ; Ποιον «ενοχλεί» η λειτουργία του και ποιος έχει θέσει «βέτο» γι’ αυτήν;

Αυτά τα ερωτήματα προς το παρόν. Έχουμε όμως και πολλά άλλα που θα βγουν, σιγά- σιγά! Γιατί κάποιος θα πρέπει να παίξει το ρόλο του πραγματικά “κακού”, σε μια κοινωνία που  έχει συνηθίσει να φοράει δυο μάσκες, και να της φοράει εναλλάξ, κατά περίπτωση!

Και μια απορία: Που είναι άραγε, εκείνο το περιβόητο «ηχητικό»  με τον «δημοσιογράφο που εκβιάζει»; Ακόμα προσπαθούν να .. μοντάρουν τα αλητάκια της φαιο-πράσινης παράγκας  που κυβερνάει και ελέγχει  τον Δήμο; Ακόμα να καταφέρουν να στήσουν την όλη ιστορία; Τα ηχογραφημένα η ενδεχομένως και βιντεοσκοπημένα «κομμάτια»  τους (από το σύστημα… παρακολούθησης του Μεγάρου) δεν τους δώσανε αυτό που περιμένανε;

Βρωμιάρηδες, αληταριό του κερατά, Θρασύδειλα ανθρωπάκια που επειδή τρέμετε το «πρόσωπο με πρόσωπο», το ρίχνετε σε απειλές με… Βούλγαρους από την Πάτρα και την Αθήνα, πιστόλια μπράβων και ότι άλλο αρρωστημένο κατεβάσει  ο νεατερνταλικός εγκέφαλός σας!  Γιατί, πάντα κυκλοφορούσατε και θα κυκλοφορείτε.. «φούστα- μπλούζα» , επειδή ο ανδρισμός, για σας, είναι ένα άπιαστο όνειρο!

email