Ο Αλβανός και η γοργόνα

O Aλβανός και η Γοργόνα

O Aλβανός και η Γοργόνα

«Αυτός είναι ο Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα – Άφαντη η 13χρονη που την άρπαξε ο Αλβανός Dj». 

Αυτοί είναι δυο μόνο ενδεικτικοί τίτλοι που ανακυκλώνονταν συνεχώς στο Internet, αλλά και σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ για την υπόθεση του κοριτσιού από τα Σπάτα. Συνάδελφοι, συνεργάτες, ο ψιλικατζής μου, αλλά και οι επιβάτες στο τρένο, σχολιάζουν και εξαγριώνονται!

«Είναι δυνατόν να αρπάξει το κοριτσάκι από την οικογένειά του; Να τον πιάσουν και να τον σκίσουν»! Λογικό να μιλάς και να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο αν είσαι γονέας. Γονέας, ο οποίος διαβάζει τίτλους για «δράκους» και «απαγωγείς» οι οποίοι καραδοκούν στο facebook, αλλά και έξω από τα σπίτια μας, όπως επιβεβαιώνουν στην πλειονότητά τους τα ΜΜΕ, για να αρπάξουν και να βιάσουν τα παιδιά μας.

Σύμφωνα, πάντως, με την κατάθεσή της, η ανήλικη κοπέλα δεν έπεσε σε καμία περίπτωση θύμα αρπαγής ή απαγωγής. Μόνη της και με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ταξίδεψε από την Αθήνα στην Καβάλα, χωρίς να την πιέσει κανείς.

Η 2η είδηση όμως -που μου έβγαλε τα μάτια, στην κυριολεξία- ήταν πως οι γοργόνες, τελικά, υπάρχουν! «Δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται και ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε προκαλώντας σάλο.

Το βίντεο παίχτηκε από το Animal Planet και έχει ανεβεί στο Youtube από διάφορες πηγές και σαρώνει». Διάβολε, σκέφτηκα, πότε έγινε αυτό και δεν το πήραμε είδηση; Ολόκληρη ΝΟΑΑ να το επιβεβαιώνει, δεν μπορεί να είναι ψέματα! Μια απλή αναζήτηση, όμως, «NOAA confirms mermaids?» και η λογική, όπως ήταν φυσικό, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ διαψεύδει πως υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη των γοργόνων. Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της, μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί καμία απόδειξη-ένδειξη για την ύπαρξη υδρόβιων ανθρωποειδών.

Μένει να το μάθουμε και στην Ελλάδα για να ηρεμήσουμε και εμείς και ο Μέγας Αλέξανδρος. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η τρελή αυτή ιστορία μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr