Ο Γ.Μουρελάτος σχολιάζει δημοσίευμα

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Διάβασα ένα άρθρο , στο οποίο  έλεγε  ότι η ΝΔ ψάχνει να βρει ποιός θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της σε Κεφαλονιά & Ιθάκη.

Καλό θα είναι να γνωρίζει ο αρθρογράφος  ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να αλλάξει πουθενά στην Ελλάδα τους επικεφαλής του ψηφοδελτίου της. Αυτό το κάνει σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, προκείμενου να εξυπηρετηθούν στρατηγικές συμμαχίες και όχι να διασπάσει την ενότητα του κόμματος, που όπως φαίνεται αυτός είναι ο σκοπός τους αρθρογράφου σας .

Συνεπώς, το να δούμε τον κύριο Πέτρο Αλιβιζάτο και τον κύριο Βαγγέλη Λουκέρη επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ, αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους και όχι μόνο για λόγους δεοντολογίας!

Ο κύριος Αλιβιζάτος αφού «λάκισε» στις εκλογές του 2009 και αφού ανεπιτυχώς εκβίασε να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαΐου και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να μη βγάλει βουλευτή η ΝΔ – μέχρι και τον κουμπάρο του έβαλε υποψήφιο με τον Καμμένο – τώρα φαίνεται ότι κάποιοι, που θέλουν να κάνουν πλάκα μαζί του, τον παροτρύνουν να προσπαθήσει να μπει έστω και πραξικοπηματικά στη λίστα της ΝΔ.

Το μεγάλο βέβαια ανέκδοτο είναι η υποψηφιότητα του κυρίου Λουκέρη ο οποίος ενώνει τους Νεοδημοκράτες…! Ο κύριος Λουκέρης τους ενώνει τόσο πολύ, που την ημέρα που ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ, γιατί δεν κατάφερε να εκβιάσει την υποψηφιότητα των εκλεκτών του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου! Όχι μόνο παραιτήθηκε αλλά εξαφανίστηκε σαν κλέφτης αυτός και η παρέα του, και η ΝΔ έκανε εκλογές χωρίς ΝΟΔΕ. Βέβαια με επικεφαλής τον κύριο Λουκέρη, καλύτερα που δεν λειτούργησε η ΝΟΔΕ. Πλάκα θα έχει να μας πει ο κύριος Λουκέρης και η παρέα του, ότι έκαναν και αγώνα για να κερδίσει την έδρα η ΝΔ.

Γεράσιμος Μουρελάτος.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam