Ο Γ.Τζανετάτος απαντά σε επιστολή του Αντιδήμαρχου Κεκάτου

Γ.Τζανετάτος

Γ.Τζανετάτος

Δυστυχώς ο φυσικός και σπηλαιολογικός πλούτος της Σάμης εκμεταλεύεται από το Καλικρατικο Δήμο- Χωρίς όχι μόνο να προσφέρει έμπρακτα πόρους και ανταποδοτικά έργα υποδομής στη περιοχή (Ανάδειξη Natura – Speleological Park) άλλα δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης ευαισθησία για τα προβλήματα των μαθητών που θα αναλάβουν το μέλλον του τόπου.

Η αστικοποίηση του νησιού έχει αφήσει τη Σάμη και την πρώην επαρχία Σάμης σε κατάσταση απερίγραπτης εγκατάλειψης και παντελούς αδιαφορίας.

Οι γονείς των μαθητών, οι οικογένειες της περιοχής, οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής Σάμης έχουν κάθε δικαίωμα σε λύση των δίκαιων αιτημάτων τους. Έχουν αναυθαιρετο δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Δυστυχώς όμως αντί για έργα οι διοικούντες αρέσκονται σε επιστολές και κούφια λόγια- Λόγια Ντροπής.

Την επιστολή του κ.Ε. Κεκάτου προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Σάμης μπορείτε  μπορείτε να την διαβάσετε στο https://www.kefaloniatoday.com/politika/apantisi-tou-dimou-kefalonias-se-epistoli-tou-sillogou-dim-gimn-samis-71342.html