Ο κύριος Λουκέρης και το συγγενολόι του

Βαγγέλης Λουκέρης

Βαγγέλης Λουκέρης

Οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ απέδειξαν ότι κάποια βαρίδια της ΝΔ όχι μόνο ζουν αλλά θέλουν και να βασιλεύουν. Έτσι ο Βαγγέλης ο Λουκέρης ο οποίος ως γνωστό για χρόνια πρoήδρευε στην αξιοθρήνητη ΝΟΔΕ της Κεφαλονιάς και Ιθάκης υπερηφανεύεται πως ήλθε πρώτος σε ψήφους ως υποψήφιος σύνεδρος.

Να λοιπόν πως βγήκε πρώτος:

Πέντε συγγενείς του και μία υπάλληλός του βγήκαν μέλη της τοπικής Ληξουρίου, αφού πρώτα είχε μεριμνήσει ο κάθε ένας να έχουν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ καμιά δεκαριά άλλοι συγγενείς και φίλοι. Έτσι ο Βαγγελάκης συγκέντρωσε πάνω από 70 ψήφους από τους συγγενείς!!!   Αυτή είναι και η δύναμη του Λουκέρη στη Παλική. Η γυναίκα του φυσικά πήρε και αυτή 69 ψήφους! Οικογενειακή δηλαδή υπόθεση. Δυστυχώς έτσι βλέπουν κάποιοι τη ΝΔ.

Έτσι, επειδή δεν χρειάζεται και πολύ για να την ψωνίσει κανείς για τα καλά, ο φουκαράς ο Βαγγελάκης άρχισε να ονειρεύεται ότι οι συγγενείς του θα του μαζέψουν και 5-6 χιλιάδες ψήφους να τον κάνουν και Βουλευτή! Θα κάνουμε και ταινία. Η καντηλανάφτρα που ήθελε να γίνει Δεσπότης!

Σαν να μην μας έφθανε όμως ο Βαγγελάκης και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Ρουχωτάς, οι οποίοι περνούν τους Ληξουριώτες για γαλιά, έχουμε και ένα άλλο ψώνιο που μας κουβαλιέται τα Σαββατοκύριακα από την Αθήνα, και που κανείς δεν του δίνει σημασία. Αυτός όμως πιστεύει ότι καθορίζει τα της ΝΔ όχι μόνο στη Κεφαλονιά αλλά και σε όλα τα Επτάνησα. Έτσι λέει του είπαν!!! Με αυτούς τους ανθρώπους άντε να δει άσπρη μέρα η ΝΔ και η Κεφαλονιά.

Πιστεύω ότι καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι μας ποιοι είναι κάποιοι κύριοι που θέλουν να παρουσιάζονται και ως θριαμβευτές των τελευταίων εκλογών της ΝΔ για ανάδειξη συνέδρων!!!

Κομποθέκρας Παναγής