Οργασμός στην Κεφαλονιά…. για το ΚΑΛΟ μας

Πρόβατα

Πρόβατα

Να λοιπόν ξαφνικά οργασμός στην Κεφαλονιά ,οι μελλοντικοί –νυν-σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, δήμαρχοι!

Να Φωτογραφίζονται με τα κομματικά τους κουστουμάκια, περιχαρείς με τους υπουργούς της συμφοράς ( το είδαμε και αυτό στις περιοδείες άμεσης βοήθειας ) που ασκούν πολιτικές παραγωγής πτωμάτων. Οι σύμβουλοι «κινούνται» – γιατί η ‘αποτελεσματική’ πολιτική για αυτούς συνίσταται σε επισκέψεις στα γραφεία που κατοικοεδρεύουν οι πολιτικοί πάτρωνες, και που αργότερα εντός των ημερών θα μεταφέρουν οι ίδιοι υπό μορφή καινοτόμων υποσχέσεων στους Κεφαλλονίτες στα σχέδια δράσης τους !

Περιμένουμε λοιπόν να ακούσουμε και πάλι τον τρόπο που οι σύμβουλοι που κόπτοντας για το καλό του νησιού , θα χτίσουν με όλη αυτή την ψευτο-ρητορεία περί του «καλού» της Κεφαλονιάς που υπαγορεύει ένα δήθεν ‘ακομμάτιστο’ Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ασκεί ‘ακομμάτιστες’ πολιτικές!

Αυτήν την δημαγωγική ρητορεία υιοθετούν και υποστηρίζουν πεισματικά ακόμη και σήμερα που διαλύονται τα πάντα υποβοηθούμενοι και από φυσικές καταστροφές( ο πρόσφατος σεισμός ) , και την Κεφαλονιά να κατρακυλά προς τους γκρεμούς μαζί με την υπόλοιπη χώρα! Αλλά αλήθεια, ποιους πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν; Μάλλον υποψιάζομαι για μια ακόμα φορά απευθύνονται σε αυτούς που η φωτογραφεία δείχνει ……… ξανά λοιπόν θα δούμε την πολύ καλή ταινία κ΄ τα άλλα με τον Μαυρογιαλούρο ;  χωρίς να ξέρουμε εάν υπάρχει πλέον αίσιο τέλος .

Είναι απορίας άξιο, πότε αλήθεια, η συντριπτική πλειοψηφία των αιρετών του νησιού ήταν εκτός ‘κομματικού κουστουμιού’; Πότε τόλμησαν να αρθρώσουν τον οποιοδήποτε ουσιαστικό αντίλογο για να καταγγείλουν, να αντιπαρατεθούν σε όλη αυτήν την λαίλαπα και την ασυδοσία της αγοράς; που πραγματοποιείτε πάντα με γνώμονα για το καλό του νησιού και των πολιτών . Πότε προέτρεψαν σε κινηματικές δράσεις διαμαρτυρίας για τα μεγάλα προβλήματα που δεν αντιμετωπίστηκαν στην ώρα τους ή για τις λύσεις που τους επιβάλλονταν από την εκάστοτε κεντρική κυβέρνηση και τις δέχονταν σχεδόν αναντίρρητα ;

Όσο καταστροφικοί είναι οι κομματικοί τους πάτρωνες που κυριαρχούν επί δεκαετίες στην πολιτική σκηνή της χώρας , άλλο τόσο είναι και τα ‘αντίγραφά’ τους οι εδώ – σύμβουλοι, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι! Για να μην μπούμε ακόμη πιο καταστροφικά, αφού ως γνωστόν, τα αντίγραφα είναι ποιοτικά κατώτερα των πρωτοτύπων!