Ορκωμοσία Δημ. Αρχής – Θα μπορούσε να ήταν απλή τελετή

Ορκωμοσία Δημ. Αρχής (Πηγή φωτο: Kefaloniapress)

Ορκωμοσία Δημ. Αρχής (Πηγή φωτο: Kefaloniapress)

Διαβάζω:

Ο Γεράσιμος Δημητράτος (ΣΥΡΙΖΑ) ορκίστηκε με δικό του όρκο
Νίκος Γκισγίνης- Γιάννης Κουρούκλη (ΚΚΕ) υπέγραψαν με ειδική δήλωση
Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος δεν επέτρεψε στην αντιπολίτευση να χαιρετίσει
ο ίδιος έκανε απολογισμό ζητώντας συγνώμη από τους δημότες που δεν λειτούργησε το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο εξ αιτίας της.. αντιπολίτευσης

Διαβάζω:

Αυτό που χάλασε την καλή εικόνα και το κλίμα που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν πως ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης δεν επέτρεψε στους επικεφαλείς των υπολοίπων συνδυασμών της αντιπολίτευσης να απευθύνουν χαιρετισμό (όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις ορκωμοσίες και είχε συμβεί και σε αυτή του 2010). Μάλιστα ο δήμαρχος, δεν επέτρεψε στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Γκισγκίνη να πάρει τον λόγο τη στιγμή που είχε ήδη ανέβει στο βήμα.

Διαβάζω:

Όσο για την Ορκωμοσία πιστεύουμε ότι επρόκειτο για μια…. παρωδία με πρωταγωνιστεί τον Αλέξανδρο Παρίση. Με το πρόσχημα ότι η ορκωμοσία θα αργούσε να τελειώσει αν έπαιρνε το λόγο και η αντιπολίτευση, με το έτσι θέλω, δηλαδή, ο Δήμαρχος συνεπικουρούμενος από τα πρωτοπαλίκαρα του, δεν άφησε κανέναν να πλησιάσει στο μικρόφωνο, μόνο ο Ν. Γκισγκίνης πλησίασε αλλά δεν τον άφησαν να μιλήσει. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου ο Αλ. Καλαφάτης δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του με όσα έλεγε ο Αλ. Παρίσης.

Συμπεραίνω:

Αν δεν υπήρχε κάλυψη από τα ΜΜΕ θα ήταν απλά μια διαδικαστική τελετή.

email