“Πληρέστεροι” είπατε; Από “δημοσιογραφική δεοντολογία πως πάτε;

Φώτης Χαλιώτης

Φώτης Χαλιώτης

Η απαράδεκτη σιωπή και η μονόπλευρη ενημέρωση από το inkefalonia.

Αυτοί που θέλουν να δηλώνουν “δημοσιογραφικά” sites και μάλιστα… πληρέστερα όλων, θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν να τηρούν τους στοιχειώδεις, έστω, κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας! Γιατί, δεν είναι δυνατόν, να μην αναφέρεις τίποτε απολύτως για τα όσα συνέβησαν, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου, να μην δημοσιεύεις τα άρθρα και σχόλια που αναρτήθηκαν σε τοπικά μας sites, και να δημοσιεύεις ΜΟΝΟ την.. απάντηση του Νίκου Ανουσάκη!

Αυτή είναι η δεοντολογία που έχουν μάθει να τηρούν, στο inkefalonia. Εκφράζουμε τη λύπη μας βέβαια γι’ αυτό αλλά, κατά βάθος τους κατανοούμε: Όταν κάποιος δεν είναι δημοσιογράφος, δεν νοιώθει υποχρεωμένος να τηρεί κανόνες που αφορούν στην λειτουργία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Κατά τα άλλα, είναι και θα παραμείνουν οι… πληρέστεροι..

Κρίμα..

ionianpress

Y.Γ Μάς άρεσε πολύ το..γκάλοπ που κατέβασε η.. κούτρα τους! Να ψηφίσουν, λέει, ο ιαναγνώστες του, αν είναι αλήθεια οτι ο Δήμαρχος αποδοκιμάστηκε, ή όχι, στο Στάδιο!

Φοβερά πρωτότυπο! Αφού δεν είχαν το θάρρος να πουν οι ίδιοι το τι είδαν (αφού άνθρωπός τους ΗΤΑΝ στο στάδιο) καταφεύγουν στη βοήθεια του.. κοινού!

Και μη χειρότερα!

Υ.Γ 1 Το ίδιο ακριβώς έκαναν και στο cosmos965.gr Δημοσιογράφοι δηλώνουν και εκεί και μάλιστα… αρχισυντάκτες! Και το..αρχισυντακτικό τους, επέβαλλε να δημοσιεύσουν ΜΟΝΟ την ανακοίνωση- απάντηση του κ.Ανουσάκη. Τώρα , σε τι ακριβώς απαντούσε ο κ. Ανουσάκης, αυτό, καλούνται να το… ανακαλύψουν οι δυστυχείς αναγνώστες τους, μυρίζοντας τα.. δάχτυλά τους!

Υ.Γ 2 Άψογη και πραγματικά ΠΛΗΡΗΣ ενημέρωση για το θέμα από το www.kefalonitikanea.gr

Άρθρο του Φώτη Χαλιώτη από το ΙonianPress

email