Σ. Αλεβιζόπουλος: Μεγάλη προσβολή η αποχώρηση των φοιτητών

Αποχώρηση φοιτητών

Αποχώρηση φοιτητών

Η συγκέντρωση σήμερα στο Αργοστόλι ήταν μια αποτυχία. Εκτός βέβαια από την αρνητική στάση της Δημοτικής Αρχής που κυριολεκτικά όργωσαν το Αργοστόλι για να μην παραβρεθούν οι αργοστολιώτες. Υπήρχαν και κάποιες άλλες συμπεριφορές που δημιούργησαν εκρηκτικό κλίμα.

Οι φοιτητές αποχώρησαν κάπου στη μέση της εκδήλωσης διότι, διότι πάντα κατά τη δική μας άποψη, δεν τους ….άρεσαν κάποια πράγματα που έγιναν.

Ποια είναι αυτά;

α) Η ομιλία της εκπροσώπου της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Σοφία Αράβου, η οποία είχε το θάρρος να μιλήσει και να πει τη γνώμη της. Ορισμένοι δεν τους άρεσε αυτό και την αποδοκίμασαν έντονα, με γιούχα και φωνές.

β) Κάποια συνθήματα του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ.

γ) Ο εκπρόσωπος του ΕΚΚΙ, που τους είπε ότι σας λένε ψέματα.

Αυτά, εν ολίγοις, γιατί υπάρχουν κι άλλα, αλλά θα αναφερθούμε μια άλλη φορά, όπως οι «μυστικές» πιέσεις από το Μέγαρο όπου τους έλεγαν να μην γίνει η συγκέντρωση, δημιούργησαν ένα κλίμα αρνητικό, όπως είπαν και αποφάσισαν να φύγουν.

Θα αναφερθώ, Μεμά μου, αναλυτικότερα για όλα σύντομα, αλλά θα ήθελα να τελειώσω αυτό το σημείωμα ως εξής.

‘Όταν προσκαλείς φορείς και οργανώσεις και Συλλόγους να σε υποστηρίξουν, ασφαλώς είσαι υποχρεωμένος να δεχθείς και τις απόψεις τους.

Με ευλάβεια τους ακούς όλους, κι αν διαφωνείς, εκφράζεις τη διαφωνία σου με πολλούς τρόπους.

Δεν φεύγεις.

Ήταν μια μεγάλη προσβολή προς την Συντονιστική Επιτροπή, που από το πρωί μέχρι το βράδυ σε βάρος της προσωπικής τους ζωής και της δουλειάς τους, προσπαθούν να σας βοηθήσουν.

Έχει και συνέχεια, υπομονή!!!!

email
Πηγή άρθρου: kefaloniaphotonews.gr