Σ.Διον.Σάρλος: Εάν δεν τους γυρίσουμε την πλάτη,δυστυχώς θα αιμορραγούμε συνεχώς…

Eλληνική σημαία

Eλληνική σημαία

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες.

Σε λιγότερο από δύο ημέρες θα πρέπει με την ψήφο μας να αποφασίσουμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της Πατρίδας μας σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολεμικής περιόδου. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχουν καταφέρει να με πείσουν  ότι ,ενεργούν από πατριωτικό ενδιαφέρον αλλά ότι επιζητούν την εξουσία ο καθένας  για τους δικός του λόγους.

Όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ,όλοι θυμήθηκαν τον φτωχό πλέον Έλληνα ,όλοι θυμήθηκαν την Υπερήφανη Πατρίδα μας.

Δυστυχώς ,όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στις 17 Ιουνίου και θα ζητήσουν  την ψήφο μας  και, αναφέρομαι στους πολιτικούς σχηματισμούς που ήσαν στο Ελληνικό κοινοβούλιο πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου ,άμεσα  λοιπόν οι πρώην κυβερνώντες και  έμμεσα με την ανοχή τους, οι υπόλοιποι των τριακοσίων  εξαθλίωσαν  τους Έλληνες και έφεραν την χώρα μας στο σημείο που είναι σήμερα και όλοι γνωρίζουμε.

Αναζητούμε λοιπόν νέες πατριωτικές δυνάμεις τελείως άφθαρτες που να μπορούν να ανασύρουν την Χώρα από την καταστροφή. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη πολιτική ειρηνική ανατροπή ,χωρίς τα κόμματα τα οποία διέσυραν και κατέστρεψαν την Ελλάδα και ,μέσα από αυτήν να ξεπηδήσει ο ηγέτης -πατριώτης……Αυτή την ειρηνική ανατροπή χρειάζεται ο Ελληνικός λαός , αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνει και γυρίζει ξανά στα τόπο του ”εγκλήματος”.

Εάν δεν τους γυρίσουμε την πλάτη,δυστυχώς θα αιμορραγούμε συνεχώς…

Σωτήριος Διον. Σάρλος

Αξκός ε.α

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam