Σ.Λυκούδης: Ομοψυχία και ομοθυμία ενάντια στα ψέματα

Σταύρος Λυκούδης

Σταύρος Λυκούδης

Είναι πανθομολογούμενο ότι για κάθε δράση υπάρχει και μία αντίδραση έτσι για άεργους υπουργούς, για άεργη κυβέρνηση το αποτέλεσμα είναι άνεργοι άνθρωποι, απελπισμένοι άνθρωποι.

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τις τελευταίες εκλογές και όλοι γίναμε μάρτυρες του σχηματισμού μιας «ελπιδοφόρας» και «ισχυρής» κυβέρνησης που στηρίζεται από τρία μνημονιακά όπως αποδεικνύεται κόμματα. Οι αρχηγοί τους προεκλογικά, επιδιδόμενοι σε μία δήθεν φιλολαϊκή στροφή και προτάσσοντας, την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου κατάφεραν να υφαρπάξουν την εμπιστοσύνη του κόσμου. Έτσι, μετά την νίκη τους σχημάτισαν μια τρόικα εσωτερικού που όπως αποδεικνύεται, συνεχώς και με σαφήνεια συναγωνίζονται σε σκληρότητα την τρόικα εξωτερικού.

Γινόμαστε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας που εκτυλίσσεται σε βάρος μας καθώς τίποτα από όσα έταξαν προεκλογικά δεν τήρησαν. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι αγανακτισμένοι να παρακολουθούμε τις συνεχείς αποχωρήσεις μελών της κυβέρνησης.

Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της αναντιστοιχίας που ακολούθησε τόσο καιρό η τρόικα εσωτερικού, απέδειξαν περίτρανα για ακόμα μια φορά ότι εμπρός στην εξουσία και εμπρός στο δικό τους όφελος καθώς και στο όφελος των τραπεζικών συμφερόντων αδιαφορούν για την καθημερινότητα του πολίτη και γίνονται φερέφωνα της τρόικας εξωτερικού ικανοποιώντας τις δικές τους προθέσεις και οφέλη ανταλλάσοντας τα με τις ατασθαλίες, το ξέπλυμα , την απαλοιφή των δικών τους, εις βάρος του ελληνικού λαού, πράξεων.

Ενώ συμβαίνουν αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα, η ανεργία μεγαλώνει, οι αυτοκτονίες πληθαίνουν, όλο και περισσότερες οικογένειες έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας και όλο και περισσότεροι νέοι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον.

Φυσικά οι κυβερνόντες γνωρίζουν ότι βιώνουμε μια ανθρωπιστική κρίση αλλά αδιαφορούν. Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση και η τρόικα εσωτερικού ενδιαφέρονται να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, να τη βάλουν σε ένα τρίτο μνημόνιο και μετά να την πτωχεύσουν. Ταυτόχρονα με την πτώχευση όμως, η χώρα οδηγείται στον Προκρούστη που λέγεται Αγγλικό δίκαιο. Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι Αγγλικό δίκαιο σημαίνει τουλάχιστον, κατάσχεση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και υφαρπαγή εθνικής κυριαρχίας.

Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι Έλληνες να γίνουμε μία γροθιά και να αντισταθούμε σε όλους όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας, σε όλους όσους σχεδιάζουν να μας ξεπουλήσουν. Υπάρχει διέξοδο από τη μέγγενη που μας έχουν οδηγήσει και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε μάχη γι’αυτό. Εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας ζητάμε καταγγελία το μνημόνιο, ζητάμε λογιστικό έλεγχο του χρέους, ζητάμε την άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ μας και μέτρα για την αναζωπύρωση της εγχώρια αγορά.

Η ναυτιλία, ο τουρισμός και η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή είναι η βαριά μας βιομηχανία και πρέπει να τη στηρίξουμε  και να την εκμεταλλευτούμε. Με κατάλληλες κινήσεις μπορούν να είναι η πυξίδα μας για οριστική έξοδο από την κρίση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εδώ παρόντες και έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να Αντισταθούμε! Μένουμε πιστοί στις  προεκλογικές δεσμεύσεις μας καταθέτοντας πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση και προετοιμάζουμε την κατάθεση πρότασης νόμου για την άμεση ανακήρυξη της Ελληνική ΑΟΖ.

Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά, μαζί παλεύουμε για το δικαίωμα στην ελπίδα, για ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε η εγγύηση και η τελική ελπίδα των πολιτών για να βγούμε από το αδιέξοδο και την κρίση με ασφάλεια. Είμαστε ακλόνητα σταθεροί στο πρόγραμμα και  στο σχέδιο μας που είναι άμεσα εφαρμόσιμο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam