Απίστευτο! Με κάρτα αντί για κέρματα θα γίνονται πλέον και οι ευχές στα συντριβάνια

Τερματικά σε συντριβάνι

Τερματικά σε συντριβάνι

Ήδη τα πρώτα τερματικά, έχουν εγκατασταθεί δίπλα στα μεγαλύτερα συντριβάνια ευχών της χώρας, περιμένοντας τους ρομαντικούς. Μόνο που εκείνοι πλέον, αντί για κέρμα, θα πετάνε το ισοδύναμο για την πραγματοποίηση της ευχής τους: Την απόδειξη πληρωμής.

Η απόφαση για την αλλαγή του τρόπου ενίσχυσης των ευχών, ελήφθη στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας της κυβέρνησης να ενθαρρύνει τη χρήση κάρτας σε όλες τις συναλλαγές των πολιτών, με απώτερο σκοπό την πλήρη κατάργηση των κερμάτων και των χαρτονομισμάτων.

«Επιτέλους θα δοθεί ένα τέλος στις εικόνες των επαγγελματιών με τους πάκους χαρτονομισμάτων στην τσέπη, που συνήθως ήταν δεμένα με λαστιχάκι και πρόσβαλαν βάναυσα την αισθητική μας, κάνοντας ζημιά στη διεθνή εικόνα της χώρας», τόνισαν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα, η καμπάνια περιλαμβάνει και ένα νέο διαφημιστικό spot, όπου τουρίστες και ερωτευμένοι (οι δύο βασικές ομάδες πληθυσμού που ρίχνουν κέρματα σε συντριβάνια), ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν κάρτα με το σλόγκαν «Εδώ πίστεψες ότι η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί, δεν θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς κάρτα»;

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr