Από τα τελευταία likes της πρώην κοπέλας του 29χρονος άνδρας ήρθε σε τέλμα

29χρονος άνδρας ιδιαίτερα ανήσυχος από τα τελευταία likes της πρώην κοπέλας του στο Facebook

29χρονος άνδρας ιδιαίτερα ανήσυχος από τα τελευταία likes της πρώην κοπέλας του στο Facebook

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθεται το τελευταίο διάστημα ο Θεόκλητος από τον Κολωνό. Αιτία της αναστάτωσης του 29χρονου άνδρα αποτελεί η πρόσφατη δραστηριότητα της πρώην κοπέλας του Ευρυδίκης στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Θεόκλητος και η Ευρυδίκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους έπειτα από 3 χρόνια κοινής πορείας. Αιτία του χωρισμού αποτέλεσε η κούραση της Ευρυδίκης η οποία θεωρούσε πως η σχέση τους είχε φτάσει σε τέλμα. «Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω. Θεωρώ ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Δεν είμαι σε καλή φάση αυτό το διάστημα» ήταν κάποια από τα ειλικρινή λόγια της 28χρονης γυναίκας, η οποία εργάζεται σε υποκατάστημα μεγάλης τράπεζας.

Από τη στιγμή του χωρισμού ο Θεόκλητος αποφάσισε πως το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να κόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην κοπέλα του ώστε να ξεπεράσει τον χωρισμό ευκολότερα. Ένα ήσυχο απόγευμα ωστόσο, κατά το οποίο ο 29χρονος έπαιζε αμέριμνος Farmville στο Facebook παρατήρησε πως η Ευρυδίκη είχε αποδεχτεί αίτημα φιλίας από τον Ιορδάνη, ο οποίος την πολιορκούσε σθεναρά όσο διάστημα διατηρούσε σχέση με τον Θεόκλητο.

Έκτοτε μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά του 29χρονου, ο οποίος ξεκίνησε να παρατηρεί μανιωδώς τη δραστηριότητα της πρώην κοπέλας του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το γεγονός ότι πόσταρε στο προφίλ της το τραγούδι «London Calling» των Clash του φάνηκε τρομερά ύποπτο και τον οδήγησε στο να αναλύσει στο μυαλό του δεκάδες πιθανές ερμηνείες, η πλειονότητα των οποίων τον οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η Ευρυδίκη έχει ξεκινήσει δεσμό με τον Ιορδάνη.

Οι υποψίες του 29χρονου πολλαπλασιάστηκαν όταν η Ευρυδίκη έκανε «like» σε 2 φωτογραφίες του Ιορδάνη. Στη μια φωτογραφία μάλιστα η μπλούζα που φορούσε ήταν αρκετά κοντή με αποτέλεσμα να διακρίνεται λιγάκι η κοιλιά του, γεγονός το οποίο ο Θεόκλητος ερμήνευσε ως προφανές like στους κοιλιακούς του Ιορδάνη. Αυτό αποτέλεσε και την αρχή της τρέλας για τον 29χρονο, ο οποίος έκτοτε περνάει όλες του τις ώρες αναλύοντας τις δραστηριότητες της Ευρυδίκης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συντετριμμένη η μητέρα του Θεόκλητου μίλησε στο «Κουλούρι» για την κατάσταση του γιου της: «Δεν αντέχω να τον βλέπω σε αυτό το χάλι. Τον τελευταία μήνα είναι κλεισμένος στο υπόγειο και παρακολουθεί διαρκώς ένα κομπιούτερ. Στη συνέχεια γεμίζει έναν πίνακα στον οποίο έχει κολλήσει τη φωτογραφία της Ευρυδίκης με περίεργες σημειώσεις όπως «like x2 instagram+poke facebook X retweet=ΣΧΕΣΗ» και βρίζει φωνάζοντας ότι τα έχει καταλάβει όλα. Κοιμάται ελάχιστα και έχει αφήσει μακριά μούσια, δεν ξέρω τι να κάνω».

Μην αντέχοντας την κατάρρευση του γιου της, η μητέρα έγραψε στο προφίλ του γιου της στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο απηύθυνε έκκληση για βοήθεια, ένα στάτους στο οποίο η Ευρυδίκη έκανε επίσης like.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα).

email
Πηγή άρθρου: tokoulouri.com