Δέκα (10) ΑΛΗΘΕΙΕΣ για την Κεφαλονιά που δεν θα διαβάσετε ΠΟΥΘΕΝΑ

Cephalonia

Cephalonia

1). Η κ. Ελένη Χιόνη εγκαταλείπει το KefaloniaPress και αναλαμβάνει το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Κεφαλονιάς.

2). Η σύμπραξη Λυκούδη – Θεοδόση φέρνει τον «ΤΙΤΑΝΙΚΟ 2» στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

3). Η δήλωση του σεισμολόγου Παπαζάχου για επικείμενο σεισμό τα επόμενα 100 χρόνια στην Κεφαλονιά , θέτει το νησί μας σεισμόπληκτο και με ποσόστωση επ’ αόριστο.

4). Σε διπολική διαταραχή η βουλευτής του Νομού μας κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, καθώς μετά από 1 χρόνο όσοι την στήριζαν την αποδοκιμάζουν και όσοι την αποδοκίμαζαν την στηρίζουν.

5). Μεγάλη διεθνής επιτυχία του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Ευάγγελου Κεκκάτου μιας και σε ένα από τα συνεχόμενα ταξίδια του κατάφερε κατά το μήνα Αύγουστο να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στην μαγευτική Άσσο.

6). Στην δωρεά ΠΛΩΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ (για οχήματα και ποδήλατα) προέβη η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του νησιού μας. Η νέα γέφυρα θα τοποθετηθεί παράλληλα με την γέφυρα Δεβοσέτου θέτοντας έτσι ένα ΑΙΣΙΟ τέλος στα ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΜΑΤΑ καθώς και στη ερώτηση που ταλανίζει τους Κεφαλονίτες « για ΠΟΙΟΝ είναι η γέφυρα».

7). Σε συνεργασία με το Υπουργείο  Πολιτισμού η ΚΕΔΗΚΕ κατάφερε να εξασφαλίσει άλλες 12.358 εκδηλώσεις μιας και θεωρήθηκε υπερβολικά λίγο το νούμερο των 15000 εκδηλώσεων κατά την θερινή σεζόν.

8). Στην πρωτοποριακή μέθοδο της κάλυψης του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς ήχο θα προχωρήσουν ιστοσελίδες που καλύπτουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Αναγνώστες τους παρατήρησαν ότι είναι συνεχώς ίδιες οι ατάκες, οι βρισιές και το μπάχαλο όποτε είναι εύκολο να καταλάβουν από την εικόνα ΠΟΙΟΣ λέει ΤΙ χωρίς να ενοχλείται η ακοή τους.

9). Σε μια ΕΙΔΙΚΗ εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου θα εκτεθούν τα ομοιώματα των Προέδρων και των Παρέδρων των Δημοτικών Διαμερισμάτων Κεφαλονιάς έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία οι Δημότες τους να τους γνωρίσουν έστω και οπτικά.

10). Tην μετονομασία του έργου του ΧΑΡΑΚΑ σε ΓΕΦΥΡΙ του ΜΥΡΤΟΥ ζήτησε με αίτημα της η Παγκεφαλληνιακή  Συνομοσπονδία Απανταχού Κεφαλονιτών έτσι ώστε κάποτε και αυτό να θεωρείται ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟ στοιχείο της Ιστορίας του νησιού μας αντίστοιχο με το ΓΕΦΥΡΙ της ΑΡΤΑΣ.

Καλό Μήνα Κεφαλονίτες μου.