Με διάσειση η Lady Gaga – Xτύπησε σε κάσα πόρτας

Lady Gaga

Lady Gaga

Ιδιαίτερα επικίνδυνος αποδείχθηκε τελικά ο τρόπος που επέλεξε η παγκόσμιας εμβέλειας showoman για τις μετακινήσεις της, εντός και εκτός του ξενοδοχείου: Εξαιτίας μιας στιγμιαίας απροσεξίας, βάρεσε στο κούφωμα της τουαλέτας

Ήταν η κακιά στιγμή, λένε οι συνεργάτες και οι φίλοι της Lady Gaga, που την επισκεύθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, έπειτα από το ατύχημα με το κοπάνημα στο κούφωμα της πόρτας, που της προκάλεσε ελαφρά διάσειση.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο προσωπικός της φωτογράφος για το instagram, η Lady, βρίσκονταν όπως συνηθίζει στους ώμους των χορευτών της, όταν ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα.

Όμως ούτε η ίδια, ούτε οι χορευτές-μεταφορείς υπολόγισαν το χαμηλό ύψος της πόρτας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πάνω μέρος της κάσας. Ήταν δε τόση η ατυχία της, που εκείνη τη στιγμή, είχε επιλέξει τη στάση «χέρια στο στήθος» της και όχι την «ψηλά στον αέρα» που είναι η δεύτερή της επιλογή και θα μετρίαζε την πρόσκρουση.

Κάτω από το νοσοκομείο πάντως, έχουν μαζευτεί πλήθος θαυμαστές της με επιδέσμους στο κεφάλι, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα νέο trend που λανσάρει η αγαπημένη τους showoman και περιμένοντας να την σηκώσουν οι μεταφορείς-χορευτές να την κουβαλήσουν ως το παράθυρο και να της σηκώσουν το χέρι για φανεί σα να τους χαιρετάει.

Με διάσειση η Lady Gaga

Αυτή την εικόνα από το κρεβάτι του νοσοκομείου, δημοσίευσε η Lady Gaga στο instagram, αμέσως μετά το χτύπημα, με τη λεζάντα «Άουτς»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή άρθρου: protagon.gr