Δίδυμο μνημονιακό αδελφό έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μνημονιακός αδελφός Λοβέρδου

Μνημονιακός αδελφός Λοβέρδου

Ένα οικογενειακό δράμα με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις αποκάλυψαν τα αινιγματικά λόγια του Ανδρέα Λοβέρδου, σε χθεσινή συνέντευξή του, ότι «κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου σε συνεργασία με τους Γερμανούς, μας έβαλαν στο ΔΝΤ»!

Την ώρα που όλοι αναρωτιόντουσαν τι συνέβη στον πρώην κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου και ετοιμάζονταν να καλέσουν ασθενοφόρο, νομίζοντας ότι υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, η αλήθεια -πέρα από κάθε φαντασία- τελικά αποκαλύφθηκε: Δεν ήταν ο πραγματικός Ανδρέας Λοβέρδος που ψήφιζε το μνημόνιο αλλά ο δίδυμος αδερφός του!

Μην αντέχοντας άλλο τον διασυρμό και τη ρετσινιά του «μνημονιακού», ο πατριώτης Ανδρέας Λοβέρδος θέλησε να αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που του κατέτρωγε τα σωθικά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης. Όμως, τον πρόλαβε ο δίδυμος προδότης γερμανοτσολιάς αδελφός, που εισέβαλε με όπλο στο studio!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν, καθώς μπροστά στα μάτια τους, εξελισσόταν μια απίστευτη σκηνή, όπου δύο αδέρφια απειλούσαν το ένα το άλλο. Πολλοί μάλιστα είπαν ότι πρόκειται για μια μάχη που συμβόλιζε τον εσωτερικό σπαραγμό στο ΠΑΣΟΚ.

Ο αντιμνημονιακός σοσιαλοδημοκράτης αδελφός, κατηγορούσε τον άλλο ότι φιλούσε τον Βενιζέλο στηρίζοντάς τον, την ίδια ώρα που ετοίμαζε το κόμμα του για να τον εκθέσει ενώ ο φιλοβενιζελικός (ο φιλομνημονιακός) του έλεγε να σταματήσει να του παίρνει τις γραβάτες του και να πάψει να κάνει αυτό το κοκκοράκι όταν χτενίζεται γιατί τον ρεζιλεύει.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και τα δύο δίδυμα αδέρφια έφυγαν για το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, για να υποβάλλουν μηνύσεις μεταξύ τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr