Δίωρη ενημερωτική εκπομπή θα παρουσιάζει ο Σίμος Κεδίκογλου στη νέα Δημόσια Τηλεόραση

Σίμος Κεδίκογλου

Σίμος Κεδίκογλου

Δίωρη ενημερωτική εκπομπή ποικίλης ύλης θα παρουσιάζει καθημερινά στο νέο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης ο υφυπουργός, κυβερνητικός εκπρόσωπος και τέως τηλεκριτής, Σίμος Κεδίκογλου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους αρμόδιους του Εποπτικού Συμβουλίου της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα περιστρέφεται γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις και την πολιτική επικαιρότητα, όμως θα περιέχει και ειδήσεις από το χώρο του θεάματος και των τεχνών. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, ο κ. Κεδίκογλου θα σχολιάζει τα τελευταία γεγονότα από το γραφείο του στη Βουλή, όπου θα συνοδεύεται από καλεσμένους όλου του πολιτικού και καλλιτεχνικού φάσματος.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του 50χρονου δημοσιογράφου και πολιτικού για τη θέση έπαιξε η εμπειρία του ως τηλεοπτικός παρτενέρ της Ρούλας Κορομηλά στο Bravissimo, όπου ως κριτής έδινε μια στιβαρή αλλά ταυτόχρονα ψυχαγωγική διάσταση στο φαντασμαγορικό σόου. Βέβαια κρίσιμης σημασίας ήταν και η μετεκπαίδευση στο CNN του νεαρού τότε συμβασιούχου στην ΕΡΤ κ. Κεδίκογλου, η οποία διήρκεσε 4 χρόνια και κατά τη διάρκεια της ο υφυπουργός αποτέλεσε το δεξί χέρι του Larry King στο Larry King Live.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Larry King, προκειμένου να ζητήσει τις συστάσεις του για το δημοσιογράφο Σίμο Κεδίκογλου. Όπως μεταδίδουν στελέχη του υπουργείου, ο Αμερικανός θρύλος της ενημέρωσης έπλεξε το εγκώμιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, έχοντας μόνο καλά πράγματα να πει για τη συνέπεια του, το γούστο του στο ντύσιμο και τις γυναίκες και τις γνώσεις του για το Ίντερνετ.

Η εκπομπή κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται καθημερινά στις 9.00 το βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει ο Νίκος Μαστοράκης, οποίος θα είναι και τακτικός καλεσμένος στο γραφείο-στούντιο του κ. Κεδίκογλου, με συντροφιά τα χαρακτηριστικά αγχολυτικά μπαλάκια του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή άρθρου: tokoulouri.com