Δωροδοκία Σαμαρά από Μέρκελ

Δωροδοκία Σαμαρά από Μέρκελ

Δωροδοκία Σαμαρά από Μέρκελ

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, η κυρία Μέρκελ επικοινώνησε με τον νέο πρωθυπουργό για να του ευχηθεί «καλή τύχη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του» αλλά και για να τον προσκαλέσει στο Βερολίνο.

«Η καγκελάριος ελπίζει σε καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το Βερολίνο», ανέφερε ο κ. Ζάιμπερτ.

Το ρεπορτάζ όμως δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι απλά ενόψη του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Γερμανίας για το Euro 2012. Η επίσημη πρόσκληση προς τον κ. Σαμαρά δεν είναι τυχαία και συνδέεται με την ανησυχία της καγκελαρίας για το ενδεχόμενο η Εθνική Γερμανίας να χάσει από την Εθνική Ελλάδας. Μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι η κ. Μέρκελ θα παρεβρεθεί και θα παρακολουθήσει τον αγώνα την Παρασκευή αλλά όλα δείχνουν ότι έχει σχεδιαστεί να παίξει και αυτή μπάλα μαζί με την Εθνική Γερμανίας ώστε αυτή να μη χάσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Σαμαράς έχει ήδη προχωρήσει και ο ίδιος σε ανάλογη κινηση ώστε να αναπληρώσει τον αρχηγό της Εθνικής μας Γιώργο Καραγκούνη που δυστυχώς έχει αποκλειστεί από τον αγώνα με τη Γερμανία λόγω κίτρινης κάρτας στον προηγούμενο αγώνα.

Δεδομένων των ικανοτήτων του κ. Σαμαρά η Γερμανική καγκελαρία φαίνεται να ανησυχεί και να θεωρεί ότι η παρουσία της κ. Μερκελ στην 11άδα δε θα είναι αρκετή. Η έκτακτη επίσημη πρόσκληση λοιπόν προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Σαμαρά να πάει στη Γερμανία σκοπό έχει να διαπραγματευθούν τους όρους του μνημονίου σε σχέση με τον αριθμό των γκολ που θα δεχτεί η Εθνική Γερμανίας.

(Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα – όπως οι Κεφαλονίτες μόνο ξέρουν να κάνουν – χρησιμοποιώντας ελάχιστα πραγματικά στοιχεία από την ειδησεογραφία της 20ης Ιουνίου 2012 και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.)

email