Εκβιάζουν με ροζ φωτό τους 300, οι υπάλληλοι της Βουλής

Εκβιάζουν με ροζ φωτό τους 300, οι υπάλληλοι της Βουλής

Με την – ανορθόγραφη – απειλή ότι η φωτογραφία θα βγει στο youporn, ο Yπάλληλος με την κωδική ονομασία «Κομαντάντε», ζητάει με sms την απόσυρση της τροπολογίας που τους αφορά. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Επιτέλους έρχεται στο φώς το ένοχο μυστικό των βουλευτών, δηλητηρίαζε για χρόνια την πολιτική ζωή της χώρας, αφού έκανε τους Πατέρες του Έθνους να υποκύπτουν σε αλεπάλληλους εξευτελισμούς από τους υπαλλήλους της Βουλής και να ικανοπιούν με πρωτοφανή δουλικόττα, κάθε απαίτησή τους, παρά τη γενική κατακραυγή.

Στην πραγματικότητα όμως, οι εθνοπατέρες δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά! Οι υπάλληλοι της Βουλής με την απειλή μιας σειράς σοκαριστικών φωτογραφιών, που δείχνουν τους βουλευτές να κάνουν ακατονόμαστα όργια, τους είχαν μετατρέψει κανονικά σε υποχείριά τους!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από βουλευτή που «έσπασε» από ντροπή κατά τη χθεσινή εξευτελιστική συνεδρίαση (αλλά θέλησε για ευνόητους λόγους να διατηρήσει την ανωνυμία του), οι φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους οι υπάλληλοι της Βουλής, είναι τόσο σοκαριστικές που οι βουλευτές έκαναν κυριολεκτικά τα πάντα, προκειμένου να μην τις δουν δημοσιεύμένες.

Ο ανώνυμος βουλευτής, παραδέχεται μάλιστα ότι δεν ήταν λίγες οι φορές, που κάποιος υπάλληλος, πάντα με την απειλή της δημοσίευσης, υποχρέωνε βουλευτή να του πλύνει το αυτοκίνητο, ή ακόμα και να του ράψει κάποιο κουμπί που ξηλώθηκε! Εννοείται δε, πως το «φέρε μου ένα φραπέ ρε…» ήταν στην ημερησία διάταξη.

«Το πρόβλημα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο» καταλήγει ο βουλευτής υπάλληλος του υπαλλήλου της Βουλής, «αν οι φωτογραφίες έδειχναν βουλευτές από το ίδιο κόμμα. Όμως δυστυχώς, στο όργιο συμμετείχαν και μέλη από αντίπαλες κοινοβουλευτικές ομάδες, που θα διαγραφούν (και ίσως πάθουν και χειρότερα), αν αποκαλυφθεί ότι συνεργάστηκαν σε τρίο με τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

Όπως και να ΄χει, συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να αξιοποιηθεί και μια άλλη πληροφορία σύμφωνα με την οποία, εκτός από τις φωτογραφίες του εντευκτηρίου, οι υπάλληλοι διαθέτουν και υλικό από κρυφές κάμερες στις τουαλέτες, που αποκαλύπτουν δεδομένα πολύ δυσάρεστα για το «μέγεθος» των βουλευτικών «μορίων». Δεδομένα που προκειμένου να βγούν στη δημοσιότητα, κάνουν τους βουλευτές να φωνάζουν για κατάργηση τροπολογιών (σαν τις χθεσινές) επί ένα ολόκληρο βράδυ αν χρειαστεί, αρκεί να ικανοποιήσουν τους εκβιαστές τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr