Με εντολή Σαμαρά: Ο Αλέφαντος στη θέση του Σάντος!

Νίκος Αλέφαντος

Νίκος Αλέφαντος

Με στόχο να επιταχύνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο παιχνίδι της Εθνικής, ώστε να προχωρήσει με σταθερότητα στο δρόμο της ανάπτυξης ενός γκολ, ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε σαρωτικό ανασχηματισμό στο προπονητικό team.

Απαίτηση για νέα πρόσωπα με σύγχρονη ποδοσφαιρική ανίληψη, ήταν σύμφωνα με την κυβέρνηση το μήνυμα που έστειλαν οι φίλαθλοι της Εθνικής μας ομάδας, μετά την ήττα από την Κολομβία, στην πρεμιέρα μας στο Μουντιάλ.

Έτσι, ύστερα από μια έκτακτη (και εννοείται, κρίσιμη) σύσκεψη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε ο ανασχηματισμός του προπονητή Φερνάντο Σάντος και η αντικατάστασή του από τον Νίκο Αλέφαντο.

Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με αθλητικούς παρατηρητές, κινείται στο ίδιο πνεύμα με τον προηγούμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης καθώς δίνει έμφαση σε ένα πιο «Γιακουματοειδές» προφίλ, που αγγίζει περισσότερο τους φανατικούς φιλάθλους.

Κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου προπονητή, ο Αντώνης Σαμαράς, ευχαρίστησε τον κ. Σάντος για την προσφορά του και τον χαρακτήρισε «κεφάλαιο που πρόκειται να αξιοποιηθεί στο μέλλον», ενώ ευχήθηκε στο Νίκο Αλέφαντο, καλή επιτυχία.

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος, σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι οι ισσοροπίες της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ομάδας, παραμένουν ίδιες, αφού ο Νίκος Αλέφαντος, διαθέτει ως προπονητής, ακριβώς την ίδια ποσότητα ΠΑΣΟΚ με τον προκάτοχό του.

Τέλος, σύμφωνα με φήμες, ο Φερνάντο Σάντος, έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό με τη φράση «με ρεζίλεψες» για να λάβει την αποστομωτική απάντηση «όχι, εσύ με ρεζίλεψες και θα χάσω κι άλλες μονάδες στις δημοσκοπήσεις εξαιτίας της ήττας σου».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες, θέλουν πάντως τον Φερνάντο Σάντος, να αναλαμβάνει θέση εκπροσώπου της Εθνικής Ομάδας, αμέσως μετά το Μουντιάλ.

Με εντολή Σαμαρά: Ο Αλέφαντος στη θέση του Σάντος

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr