Επέμβαση των ΜΑΤ στον δορυφόρο της EBU που αναμεταδίδει ΕΡΤ!

Οι ομάδες των «Αστρο-ΜΑΤ» της κυβέρνησης εν δράσει, προσεγγίζουν τον δορυφόρο της EBU με εντολή Σαμαρά (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Οι ομάδες των «Αστρο-ΜΑΤ» της κυβέρνησης εν δράσει, προσεγγίζουν τον δορυφόρο της EBU με εντολή Σαμαρά (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Με μια αστραπιαία επιχείρηση των νέων μονάδων «Space-ΜΑΤ», που ειδικεύονται σε αποστολές εκτός του πλανήτη, η κυβέρνηση επιχείρησε χθες βράδυ να εμποδίσει την αναμετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ, μέσω του δορυφόρου του European Broadcasting Union.

Άνδρες της ομάδας των Διαστημο-ΜΑΤ ψέκαζαν με χημικά όλη τη νύχτα τον δορυφόρο μήπως και καταφέρουν να τον θέσουν εκτός λειτουργίας, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να τοποθετήσουν φελούς στα ανοίγματά του, ελπίζοντας ότι έτσι θα εμποδίσουν την αναμετάδοση του σήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, η απόφαση της EBU να βοηθήσει «τους στασιαστάς» είναι ακατανόητη. «Κάποιοι νομίζουν ότι θα επιστρέψουμε στο χθες, όπου θέλαμε να καταρρίψουμε τους δορυφόρους», σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Αλλά όχι, τώρα στην Νέα Ελλάδα του Αύριο, τους βαράμε από κοντά», καταλήγει.

Πάντως για δεύτερη μέρα, κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, με παρέμβασή τους ζήτησαν από τον κ. Σαμαρά να διευκρινίσει δημόσια ότι όταν μιλούσε για αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση δεν εννοούσε την περίοδο Ρουσσόπουλου-Παναγόπουλου, γιατί τότε υπάρχει μείζον εσωκομματικό θέμα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email