Ερντογάν: «Το “Alcohol is Free” υποκίνησε τα επεισόδια!»

Ο Ταγίπ Ερντογάν, με το πορτραίτο του «υπαίτιου» των εξεγέρσεων πίσω του

Ο Ταγίπ Ερντογάν, με το πορτραίτο του «υπαίτιου» των εξεγέρσεων πίσω του

Έξαλλος με όσους «μόλυναν» τον τούρκικο λαό με ιδέες περί «ελευθερίας του αλκοόλ» ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εκτάκτως για να «βάλει», όπως είπε, «τα πράγματα στη θέση τους».

Το πορτραίτο του Αγάθωνα πίσω του, δεν άφηνε καμία αμφιβολία σε ποιους ακριβώς αναφερόταν. Μάλιστα, πέρα από την προσωπική επίθεση στον ρεμπέτη και το υπόλοιπο συγκρότημα (τους οποίους, εννοείται, ανακήρυξε ανεπιθύμητους στην χώρα του), ο Ταγίπ Ερντογάν δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του και εναντίον της διοργάνωσης της Eurovision! Μιας διοργάνωσης που -όπως είπε- επιτρέπει σε τέτοια αίσχη να μεταδίδονται σε χώρες με αθώους ισλαμιστές κατοίκους.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να τονίσει ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να επιτρέψει ξανά να μεταδοθεί η Eurovision στα τουρκικά σπίτια, αφήνοντας αιχμές ότι μέσα από τον διαγωνισμό δρουν οι μυστικές υπηρεσίες που υποδαυλίζουν τις εξεγέρσεις!

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου ξένου δικτύου, για τη βάναυση συμπεριφορά της αστυνομίας, δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι η αστυνομία προσπαθούσε με τα χημικά να απενεργοποιήσει τα μπλε πουλιά του twitter. Πάντως, παραδέχθηκε, ότι οι αστυνομικοί έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο στον ψεκασμό.

Τέλος, κάνοντας μια επίδειξη ισλαμικής πυγμής, τόνισε ότι έτσι είναι τα ισλαμικά κράτη και όποιου δεν του αρέσει να παραδώσει το διαβατήριό του και να πάει να ζήσει στη Νιγηρία!

Στην φωτογραφία

Ο Ταγίπ Ερντογάν, με το πορτραίτο του «υπαίτιου» των εξεγέρσεων πίσω του, κατηγορεί όσους έσπειραν καινά δαιμόνια περι ελεύθερης κατανάλωσης αλκόολ στους Τούρκους! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr