Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται σε κουνούπια του Νείλου

Επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» ενάντια στο ξενόφερτο ισλαμικό κουνούπι, που αλλοιώνει το αίμα των Ελλήνων και παίρνει τη δουλειά από τα ελληνικά «λεβεντοκούνουπα», έχει ξεκινήσει στις γειτονιές της Αθήνας η Χρυσή Αυγή.

Μια από τις ομάδες της Χρυσαυγίτικης αντικουνουπικής περιφρούρησης, εν δράσει (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Μια από τις ομάδες της Χρυσαυγίτικης αντικουνουπικής περιφρούρησης, εν δράσει (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Αποφασισμένος να μην αφήσει τα κουνούπια που μπήκαν λαθραία στη χώρα μας «για να την βρωμίσουν και να την οδηγήσουν στην παρακμή», δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλολιάκος, κηρύσσοντας την έναρξη μιας ακόμα κοινωνικής προσφοράς των μελών του κόμματός του.

Στη συνέχεια, ομάδες «κρούσης», από Χρυσαυγίτες που είχαν εφοδιαστεί με τις ειδικές ηλεκτρικές μυγοσκοτώστρες και με σύνθημα «Autan ή Επι Τας» στις μπλούζες, άρχισαν να περιπολούν στις γειτονιές έτοιμοι να εξολοθρεύσουν όσα περισσότερα κουνούπια του Δυτικού Νείλου, έβρισκαν, ενώ παράλληλα άλειφαν με αντικουνουπικό όποιον Έλληνα συναντούσαν (αφού πρώτα τσέκαραν την ταυτότητα).

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πάντως, δεκάδες κουνούπια πιάστηκαν κι ελέγχθηκαν, ενώ μεγάλη υπήρξε και η συμμετοχή των πολιτών στον εντοπισμό και την εξολόθρευση των αιγυπτιακών «Μουσουλμανοκούνουπων», που σύμφωνα με τις οδηγίες, ξεχωρίζουν κυρίως την άρνησή τους να τσιμπήσουν ομόθρησκους τους μετανάστες καθώς και από το χαρακτηριστικό αραβόφωνο «ζζζζζζ» που διαβάζεται ανάποδα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: Από το Moufanet του protagon.gr