Και Ελληνικό κουμπί αποκτά το Facebook μετά το DISLIKE!

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοινώνει το νέο κουμπί του Facebook

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοινώνει το νέο κουμπί του Facebook

Ελληνικό χρώμα πρόκειται να αποκτήσει σε λίγο καιρό του Facebook, αφού ο ιδρυτής του, ανακοίνωσε ένα ακόμα σύμβολο, που το εμπνεύστηκε από μια γνωστή κίνηση των χεριών που όπως δήλωσε είναι χαρακτηριστική στην Ελλάδa.

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ. Μετά το dislike, και άλλο ένα νέο σύμβολο, έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές που έχουν οι χρήστες για για να εκφράσουν τα συναισθήματά που τους προκαλεί κάποιο post.

Το εικονίδιο του «Nakemas», θα έχει τη γνωστή παλάμη του Facebook, μόνο που αυτή τη φορά αντί για αντίχειρα, θα κινείται ενιαία προς τα κάτω, αναπαριστώντας συμβολικά μια οικεία χειρονομία.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τον σκεπτικισμό τους για αυτόν τον «νεωτερισμό», καθώς θεωρούν ότι έτσι ενθαρρύνονται οι εχθρότητες ανάμεσα στους χρήστες, ιδιαίτερα μάλιστα σε χώρες όπως η Ελλάδα, που δεν θέλει πολύ για να γίνει το block και το unfriend.

Όπως δήλωσε πάντως ο ίδιος ο ιδρυτής του Facebook, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, ακούγοντας αιτήματα εκατομμυρίων χρηστών, οι οποίοι ένωθαν την ανάγκη να δείξουν την αντίδραση που τους προκαλούν πολλές αναρτήσεις ρομαντικο-φιλοσοφικού περιεχομένου, με τριαντάφυλλα για φόντο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr