Κροκόδειλος της Κρήτης: Έχω ξεκαρδιστεί με τα αστεία του ελληνικού ίντερνετ

Κροκόδειλος της Κρήτης

Κροκόδειλος της Κρήτης

Ούτε εβδομάδα δεν έχω κλείσει ακόμη στο όμορφο νησί της Κρήτης και ήδη το ελληνικό χιούμορ με έχει συνεπάρει. Επισκέπτομαι τακτικά τα ίντερνετ καφέ στο Ρέθυμνο και διαβάζω με ενδιαφέρον τα όσα ωραία και πρωτότυπα γράφετε για την παρουσία μου εδώ και πραγματικά δεν μπορώ να σταματήσω γελάω.

«Οι Κρητικοί κάνουν ναρκωτικά και πίνουν ρακή και γι’αυτό βλέπουν κροκόδειλους». Χαχαχα, απορώ πως σκεφτήκατε ένα τόσο ιδιαίτερο και ανατρεπτικό αστείο, δηλαδή η φαντασία σας και η ευρηματικότητά σας δεν έχουν όρια. Αλλά και το άλλο; Ότι αποτελώ διαφήμιση της Lacoste; Που σας ήρθε βρε σατανάδες ένα τέτοιο αστείο; Ιδιοφυές το να συνδέσετε έναν κροκόδειλο με μια μάρκα που έχει σαν σήμα τον κροκόδειλο, αυτό θα πει να σκέφτεσαι «outside of the box» που λένε και στις πάντα ευρηματικές διαφημιστικές, εύγε!

Διάβασα σε κάποια μέσα ακόμα και υποτιθέμενες συνεντεύξεις μου. Πόσο μοναδικοί πρέπει να είναι οι άνθρωποι που με παρουσιάζουν σαν να έχω κι εγώ ομιλία και λογική σκέψη; Μέχρι και μαντινάδες με έβαλαν να απαγγείλω, εκεί δεν άντεξα, έλιωσα, έκλαψα όπως λέτε κι εσείς κάποιες φορές. Το κερασάκι στην τούρτα φυσικά ήταν το τραγούδι που μου αφιέρωσε ο ανυπέρβλητος Σταμάτης Κραουνάκης. Θεωρώ πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από έναν κροκόδειλο από αυτήν, τι άλλο να ονειρευτώ πλέον;

Έλληνες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τα όσα ξεκαρδιστικά γράψατε όσες ημέρες βρίσκομαι στον τόπο σας, σε Facebook, Twitter και sites. Είμαι σίγουρος ότι τα αστεία δεν θα σταματήσουν ποτέ, ωστόσο ανειλημμένες υποχρεώσεις μου με αναγκάζουν να συνεχίσω το ταξίδι μου προς την Αφρική. Συνεχίστε όμως τα αστεία σας και σας υπόσχομαι πως θα συνεχίζω να τα παρακολουθώ φανατικά και να γελάω με την ψυχή μου. Είστε απίθανοι.

email
Πηγή άρθρου: tokoulouri.com