Με 2 ημέρες κράτηση τιμωρήθηκε ο Π. Καμμένος!

Π. Καμμένος

Π. Καμμένος

Στην πρωινή αναφορά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώπιον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, παρουσιάστηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος.

Ο Υπουργός, βγήκε αργά χθες το απόγευμα αναφερόμενος, λόγω του γεγονότος ότι εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της άσκησης ετοιμότητας την οποία ο ίδιος διέταξε, με σηκωμένα τα μανίκια του χιτωνίου, παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει δοθεί σχετική οδηγία. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε το «παρών» σε εξωτερικό χώρο στις Οινούσσες ασκεπής, χαιρετώντας μάλιστα και αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, αν και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Ο κ. Καμμένος ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του, με την σχετική «καμπάνα» να του επιβάλλει δύο ημέρες κράτησης, ποινή η οποία ήδη καθαρογράφηκε στο ποινολόγιο από τον επιλοχία του Πενταγώνου. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να σβήσει την ποινή, όσες πιέσεις κι αν δεχτεί, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που έκαναν λόγο για αρχική σκέψη επιβολής στέρησης εξόδου.

Ο Υπουργός, ο οποίος ήδη προμηθεύτηκε περιοδικά, καραμέλες και σταυρόλεξα για τα δύο βράδια τα οποία θα περάσει εντός του στρατοπέδου, σχολίασε: «Ήταν θέλημα Θεού και δέχομαι στωικά την σχετική απόφαση. Τουλάχιστον δεν έφαγα φυλακή. Το θετικό είναι ότι έχουμε καλό επόπτη σήμερα και θα είναι τούφα»

email
Πηγή άρθρου: tokoulouri.com