Μυστήριο – Ποια είναι η γυναίκα που εμφανίζεται με Τablet το 1938;

Μυστήριο - Ποια είναι η γυναίκα που εμφανίζεται με Τablet το 1938 ;

Μυστήριο – Ποια είναι η γυναίκα που εμφανίζεται με Τablet το 1938 ;

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία στην οποία δείχνει μια γυναίκα στο μακρινό 1938, χρονολογία την οποία φέρεται ότι έχει τραβηχτεί η επίμαχη φωτογραφία να κρατά ένα tablet  περπατώντας.

Σύμφωνα με έγκυρες πήγες , ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η γυναίκα της ταινίας χρησιμοποιεί ένα προπολεμικό πρωτότυπο το οποίο αναπτύχθηκε από ένα εργοστάσιο επικοινωνιών την Leon & Smith στην Bοστώνη , ενώ η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο εργοστάσιο της Dufoit .

Πριν λίγες μέρες ένας χρήστης, υποστήριξε ότι η γυναίκα που βλέπετε είναι η προ γιαγιά του η οποία ήταν 17 ετών τότε και εργαζόταν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Ο χρήστης είπε: “Την ρώτησα σχετικά με αυτή την φωτογραφία και εκείνη τη θυμάται ξεκάθαρα.

Η Dufoit εκείνη την εποχή είχε ένα τμήμα τηλεφωνικών επικοινωνιών στο εργοστάσιο, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο χρήστη η γιαγιά του φέρεται να είπε: “Η εταιρεία πειραματιζόταν με tablet και κινητά τηλέφωνα”.

Σε εμένα και άλλες δέκα κοπέλες είχαν δώσει ορισμένα από αυτά για να τα ελέγχουμε  μια φόρα την εβδομάδα και να τους κάνουμε το απαιτούμενο εβδομαδιαίο update.

Από ότι θυμάμαι  είχα κατεβάσει μία εφαρμογή  στο tablet μου τα “Θυμωμένα πουλιά” λεγόταν, ήταν “φανταστικό” παιχνίδι, στόχος του  ήταν να εκσφενδονίσεις τα μικρά άγρια πουλιά στον εχθρό χρησιμοποιώντας μια σφεντόνα.

Μυστήριο - Ποια είναι η γυναίκα που εμφανίζεται με Τablet το 1938 ;

Μυστήριο – Ποια είναι η γυναίκα που εμφανίζεται με Τablet το 1938 ;

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam