Ο Σαμαράς προπονείται για τη μάχη με την Τρόικα

ΑΝτώνης Σαμαράς, πετυχαίνει ένα συγκλονιστικό κροσέ στο ομοίωμα του Πολ Τόμσεν

Η στιγμή που ο έλληνας Rocky, ΑΝτώνης Σαμαράς, πετυχαίνει ένα συγκλονιστικό κροσέ στο ομοίωμα του Πολ Τόμσεν, κατά τη διάρκεια της προπόνησης (Digital Arwork: Μάκης Ανασιάδης).

Πάνω σε ειδικούς σάκους του μποξ που έχουν τη μορφή των αντιπάλων του, προετοιμάζεται καθημερινά ο πρωθυπουργός για ο σκληρό διαπραγματευτικό ματς και δηλώνει πανέτοιμος για τη νίκη.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που μέσα στις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του «Διαπραγματευτή», βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το ηθικό του ίδιου και των συνεργατών του ψηλά, ενόψει της μεγάλης σύγκρουσης.

Αν και τα προγνωστικά δίνουν σαφές προβάδισμα των αντιπάλων του Έλληνα Πρωθυπουργού, τόσο ο ίδιος όσο και το προπονητικό team, με τους τους συνεργάτες του, που του κάνουν μασάζ, του δίνουν συμβουλές στρατηγικής και του σκουπίζουν τον ιδρώτα στο τέλος κάθε γύρου, υπενθυμίζουν ότι η μάχη θα κριθεί στο ρίνγκ και δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα για να υπερασπιστούν τα εθνικά χρώματα.

Μάλιστα, στα πλαίσια της προετοιμασίας, πραγματοποιήθηκε χθές φιλικό ματς 50 λεπτών, όπου μέσα από προκατακτικές αψιμαχίες και επιθετικές δηλώσεις, δόθηκε η ευκαιρία στην ελληνική ομάδα να εντοπίσει τις αδυναμίες της και να διορθώσει τα λάθη της.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr