Οδηγός για να κάνετε σωστά Likes στο Facebook!

Facebook

Facebook

Όπως θα έχετε παρατηρήσει πολλοί/ές από εσάς που έχετε λογαριασμό στο facebook, υπάρχουνε πάρα πολλά, τόσο επώνυμα όσο και άσημα ποζέρια, που κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζουνε status με αποκλειστικό σκοπό να τους προσέξουν οι διαδικτυακοί φίλοι τους, να ανεβάσουνε την κίνηση στο προφίλ/σελίδα τους, και να εισπράξουνε έτσι πολλά likes.

Η κατάσταση αυτή όμως πλέον έχει ξεφύγει εντελώς!

Πολλοί/ές θέλουνε όχι απλά να δείξουνε πως υπάρχουνε και χρήζουνε προσοχής, αλλά πως σώνει και καλά έχουνε φοβερό χιούμορ ή ακόμη και πως είναι ιδιαίτερα έξυπνοι έως και σοφοί!

Αυτοί λοιπόν οι τύποι πέρα απο τα παραδοσιακά status του τύπου – πάω να χέσω/κλάσω/φάω/πιω καφέ – συνήθως -αν όχι πάντοτε- χρησιμοποιούν κλεμμένες ατάκες άλλων μέχρι και λόγια γνωστών φιλοσόφων/διανοητών -χωρίς ποτέ φυσικά αναφορά της πηγής (ώστε να φαίνεται πως είναι οι ίδιοι οι δημιουργοί της ατάκης/φράσης)– με σκοπό να σας εντυπωσιάσουν, να σας κάνουν να τους προσέξετε περισσότερο, έχοντας ως τελικό στόχο να σας πείσουν να τους γεμίσετε likes.

Υπάρχει όμως λύση να εντοπίσετε ποιοι είναι ποζέρια που στοχεύουν στην υφαρπαγή του like από εσάς με παραπλανητικά μέσα.

Με το που κάποιος φίλος σας που μέχρι χτες τον θεωρούσατε ηλίθιο με περικεφαλαία ή επιεικώς ημί-βλακα, ανεβάσει ένα αντικειμενικά πετυχημένο/έξυπνο status,το κάνετε copy-paste και πάτε κατευθείαν στην μηχανή αναζήτησης της  google και το επικολλάτε.

Αυτό που θα διαπιστώσετε κάνοντας κλικ στην αναζήτηση του google, είναι ότι σε πολλά status βγαίνουνε μέχρι και 1.000.000 αποτελέσματα.

Και έτσι, το παιδί που νομίζατε ότι ξαφνικά απέκτησε χιούμορ,ότι ωρίμασε και έγινε ξάφνου έξυπνο και σοβαρό (κρίνοντάς το βιαστικά και επιπόλαια από τα ωραία status που άρχισε να γράφει στο facebook) στην πραγματικότητα να παρέμεινε ένας ξενέρωτος και άμυαλος ποζεράς που σκοπό είχε απλά να μαζέψει likes από εσάς και τους επιπόλαιους φίλους σας.

Την ίδια μέθοδο φυσικά πρέπει να την χρησιμοποιείτε όχι μόνο για τους φίλους σας ή γνωστους σας, αλλά και για  άτομα που δεν τα ξέρετε καθόλου και βλέπετε ότι ανεβάζουν ωραίες/ελκυστικές ατάκες με σκοπό να σας υφαρπάξουν το πολύτιμο like σας!

Διαδώστε τον οδηγό αυτό παντού! Βάλτε τέλος στα σχέδια των ποζεράδων του facebook!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ

ΤΟ LIKE ΣΑΣ – ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ – ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ – ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ!

Πηγή άρθρου: komikotragiko.wordpress.com