Οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειραν ένα μπαρμπούνι

Μπαρμπούνια

Μπαρμπούνια

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βαριές σωματικές βλάβες, κατέληξε ένα μπαρμπούνι που είχε βγει βόλτα με την οικογένειά του, μετά από άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από οργισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μπέρδεψαν το άτυχο ψάρι με γαύρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στους Αμπελόκηπους, όταν το ανυποψίαστο κοκκινόχρωμο ψάρι, για κακή του τύχη, διασταυρώθηκε έξω από ένα ιχθυοπωλείο με πολυπληθή ομάδα φανατισμένων νεαρών ντυμένων στα πράσινα.

Η οικογένεια του μπαρμπουνιού, που παλεύει για τη ζωή του, έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και έχει δώσει λεπτομερή περιγραφή των θερμόαιμων οπαδών στην αστυνομία, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που άφησαν το ψάρι αναίσθητο να σπαρταράει αβοήθητο στο πεζοδρόμιο και οι οποίοι, όταν διαπίστωσαν ότι πρόκειται περί παρανόησης, τράπηκαν σε φυγή.

Στο μεταξύ για ρατσιστική επίθεση με μοναδική αφορμή το χρώμα του δέρματός τους, κάνουν λόγο τα χρυσόψαρα, σε ανακοίνωση τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας απερίφραστα τέτοιου είδους βίαια περιστατικά.

Πηγή άρθρου: theblob.gr