«Πονοκέφαλος» στο Υπ. Παιδείας για τους μαθητές που έγραψαν 20 με τα ευλογημένα στυλό

Πανελλαδικές

Πανελλαδικές

Μεγάλη επιτυχία είχαν σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων που χρησιμοποίησαν τα “Ευλογημένα” στυλό τα οποία τους δώρισε κληρικός και στα οποία επάνω υπάρχει χαραγμένη η φράση «Ο Θεός μαζί σου».

Όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως δήλωσαν εξερχόμενοι από τις αίθουσες των εξετάσεων πως έγραψαν 20. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στο Υπουργείο Παιδείας, καθως από τη μια υπάρχει ένα αθέμιτο πλεονέκτημα στους μαθητές που έχουν στην κατοχή τους ένα τέτοιο στυλό σε σχέση με τους υπολοίπους μαθητές που χρησιμοποιούν συμβατικό στυλό, ενώ από την άλλη η επιθυμία όλων να προμηθευτούν ανάλογα μέσα, μπορεί να τινάξει τις βάσεις στα ύψη.

Ήδη υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου επεξεργάζονται τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να ταξινομηθούν μαθητές που έχουν 20 σε όλα τα μαθήματα και πως θα μπορούσαν να εισαχθούν όλοι στις σχολές προτίμησης τους με το δεδομένο πως οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Στυλό

Μια πρώτη σκέψη είναι να γίνει κλήρωση, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προτείνουν να ζητείται λίστα από τον παπά της ενορίας όπου ανήκουν οι μαθητές προκειμένου να γίνει γνωστό ποιοι επισκέπτονταν συχνά την εκκλησία και ποιοι την θυμήθηκαν μόνο για να προμηθευτούν “ευλογημένο” στυλό.

Για να μη φτάσουμε σε αυτά τα ενδεχόμενα το Υπουργείο Παιδείας ζητά από τους μαθητές και τους γονείς τους να αρκεστούν στις γνώσεις τους και να μη καταφεύγουν σε ανώτερες δυνάμεις.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό  αποτελεί  προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: giros.gr