Προσχώρηση Λιακόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες

ροσχώρηση Λιακόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Προσχώρηση Λιακόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Με νέα, δοκιμασμένα και κυρίως αξιόπιστα στελέχη, όπως ο παρουσιαστής του «Δυνατά και Ελληνικά» αποφάσισε να αντιμετωπίσει την «αποστασία» των πρώην «Πολλών», πρώην «Ανεξάρτητων» και πρώην «Έλλήνων», ο Πάνος Καμμένος.

Ήδη, όπως δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, με το Δημοσθένη Λιακόπουλο, τους συνδέει παλιά φιλία και σημαντική ταύτιση απόψεων, σε ζητήματα ελληνικής ιστορίας και πολιτικής.

Μάλιστα για να υπογραμμιστεί ακόμα περισσότερο η σύγκλιση των δύο ανδρών, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δέχθηκε θα μετονομάσει την εκπομπή του από «Δυνατά κι Ελληνικά» σε «Ανεξάτητα και Ελληνικά».

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, πρόκειται να εκδοθεί μια σειρά βιβλίων αφιερωμένων στους Μάρτυρες του κόμματος όπως ο Γιάννης Δημαράς αλλά και στους Νεφελίμ, όπως ο Γιάννης Μανώλης, που πέρασαν από την κοίλη Γη όπου κατοικούν μαζί με την Τρόικα, στη Βουλή, με μοναδικό σκοπό να τον αποδυναμώσουν.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος θα εμφανίζεται τρείς φορές την εβδομάδα στις εκπομπές του Δημοσθένη Λιακόπουλου, για να τον βοηθάει με τις απόψεις του και τη σκέψη του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr