«Προσεχώς έλληνες αγρότες πελάτες» σε μπαρ της Βουλγαρίας!

Με χειρόγραφες επιγραφές τα μπαρ με γυναίκες στη Βουλγαρίς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους έλληνες αγρότες

Με χειρόγραφες επιγραφές τα μπαρ με γυναίκες στη Βουλγαρίς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους έλληνες αγρότες

Αμεση ήταν η ανταπόκριση των νυχτερινών κέντρων της Σόφιας στο tweet της Αυγής, που προέτρεπε τους έλληνες αγρότες να μεταφερθούν στη γείτονα χώρα. Τα μαγαζιά με γυναίκες μάλιστα προαναγγέλλουν πανηγυρικά τον ερχομό τους

Φαίνεται πώς ήρθε η εποχή να αντιστραφούν οι όροι. Και η απάντηση στις ιστορικές εκείνες επιγραφές «προσεχώς Βουλγάρες» στα μπαρ της ελληνικής επαρχίας της χρυσής εποχής, έρχεται από τη Βουλγαρία όπου στα αντίστοιχα μπαρ έχουν ήδη εμφανιστεί επιγραφές «προσεχώς Έλληνες αγρότες πελάτες».

Η Βουλγαρία δείχνει από καιρό έτοιμη να φιλοξενήσει τους Έλληνες αγρότες που μπροστά στην προοπτική των επιδοτήσεων που τους προσφέρει, είναι πρόθυμοι να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους εκεί. Μάλιστα και η ίδια η κυβέρνηση, μέσω του επίσημου κομματικού οργάνου, της Αυγής, δείχνει να τους ενθαρρύνει προς αυτή την κατεύθυνση, αν και στο tweet της εφημερίδας τους πληροφορεί πως εκεί δεν υπάρχουν επιδοτήσεις.

Από την πλευρά τους πάντως, οι αγρότες δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν αρνητικά την προοπτική να επιστρέψουν σε εκείνες τις ξέγνοιαστες επιδοτούμενες εποχές, που τα μπαρ πλημμύριζαν από χαρούμενες φωνούλες γυναικών που με ξενική προφορά, ζητούσαν να τις κεράσουν ένα ποτό. Στο κάτω-κάτω ποιός δεν θέλει να ξανασμίγει με παλιές γνώριμες, έστω και αν αυτή η συνάντηση γίνει πλέον, λόγω συνθηκών, στη χώρα τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr