Συγχαρητήρια στον Νίκο Μιχαλολιάκο έδωσε ο Αδόλφος Χίτλερ

Συνάντηση Μιχαλολιάκου - Χίτλερ

Συνάντηση Μιχαλολιάκου – Χίτλερ

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο Αδόλφος Χίτλερ στον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής Νικο Μιχαλολάκο, σε επικοινωνία που είχαν μέσω τηλεφώνου, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από μέλος της ναζιστικής συμμορίας.

Ο θεμελιωτής του ναζισμού τόνισε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους χειρισμούς του κ. Μιχαλολιάκου σε θέματα μίσους, προπαγάνδας και εξαγοράς δημοσιογράφων, εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, ο ίδιος έκρινε ως περιορισμένο τον αριθμό δολοφονικών επιθέσεων από μέλη της Χρυσής Αυγής: «Το να μαχαιρώνεις μερικούς ταλαίπωρους μετανάστες από δω κι από κει δεν υποδεικνύει οργάνωση σοβαρού ναζιστικού μορφώματος. Δεν θα πάρετε ποτέ την εξουσία έτσι.

Πώς ελπίζετε να οργανώσετε πογκρόμ και γενοκτονίες στο μέλλον;» τόνισε στον ομόλογό του ο Χίτλερ για να συμπληρώσει ωστόσο πως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα ελπίζει να δει μια πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή που δεν φοβάται να μισεί.

«Άλλωστε δεν έχετε κανένα ρεαλιστικό λόγο να φοβάστε πως θα κηρυχτείτε παράνομοι» δήλωσε ο φριχτός άνδρας προτού επιστρέψει στην κόλαση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: tokoulouri.com