Σύμφωνες σε κούρεμα του ελληνικού χρέους οι γυναίκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Γιάνης  Βαρουφάκης

Γιάνης Βαρουφάκης

Την πλήρη στήριξη στον Γιάνη Βαρουφάκη και στις απόψεις του, εκφράζει το γυναικείο φύλο της Ευρώπης.

Ο νέος “τσάρος” της οικονομίας που έχει μαγνητίσει άπαντες με το sex appeal του, προκαλεί ρίγος σε γυναίκες αλλά και άντρες με κάθε του συνέντευξη σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, σπάζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης, το ένα μετά το άλλο.

Αποτέλεσμα της varoufo-mania όπως τεχνηέντως αποκαλείται το νέο κίνημα που σαρώνει την Ευρώπη, είναι άντρες που ακολουθούν ειδικά προγράμματα γυμναστικής που στόχο έχουν την αύξηση της περιφέρειας του λαιμού και ουρές χιλιομέτρων που σχηματίζονται σε ληξιαρχεία μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων από πολίτες που επιθυμούν να αφαιρέσουν σύμφωνα από το όνομα τους.

Πρόθυμες να κάνουν ότι τους ζητήσει, δηλώνουν οι Ευρωπαίες Έτοιμη να εκμεταλλευτεί την γοητεία του πιο viral πολιτικού των τελευταίων ετών, μοιάζει να είναι η Ελλάδα, προτείνοντας κούρεμα του χρέους κατά 95%.

Έντονες πιέσεις από συλλόγους, group και οργανωμένα fan club του Γιάνη Βαρουφάκη σε Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, προκειμένου να αποδεχτούν τις θέσεις του νέου Υπουργού Οικονομικών.

“Ευτυχής συγκυρία για την Ελλάδα να διαθέτει έναν τόσο χαρισματικό και γοητευτικό πολιτικό” δηλώνει η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

( To παραπάνω κείμενο είναι προιόν επινόησης με σκοπό την σάτιρα. Καταναλώστε υο υπεύθυνα. )

email
Πηγή άρθρου: giros.gr