Συνελήφθη ζαχαροπλάστης που δεν πίστευε στον έρωτα

Σύλληψη

Σύλληψη

Στη σύλληψη ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου προχώρησαν δυνάμεις της αστυνομίας μετά από καταγγελίες ότι ο 43χρονος δεν πιστεύει στον έρωτα.

Σύμφωνα με τις αρχές, είχε προηγηθεί δεκαήμερη παρακολούθηση της οικίας του αλλά και του εργασιακού του χώρου προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι υποψίες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, φαίνεται πως ο προσφάτως διαζευγμένος ζαχαροπλάστης είχε θορυβήσει τα κοντινά του πρόσωπα καθώς στις προσωπικές του συνομιλίες υποστήριζε πως ο έρωτας είναι εφεύρεση του Χόλιγουντ ενώ συχνά τόνιζε πως όλα είναι ένα ψέμα.

Ωστόσο οι πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος φάνηκαν όταν ο 43χρονος ανακοίνωσε την απόφασή του να κρατήσει το ζαχαροπλαστείο του κλειστό κατά την σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γεγονός που οδήγησε τους τρομοκρατημένους συγγενείς του στο να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Σχολιάζοντας τη σύλληψη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για μια «καίρια επέμβαση της αστυνομίας η οποία απέτρεψε επιτυχώς μια αποτρόπαια ενέργεια». Επίσης, μέλη κυβερνητικών κύκλων δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη σύλληψη, τονίζοντας πως ο 43χρονος θα μπορούσε να βρει μιμητές ζαχαροπλάστες ή ακόμα και ανθοπώλες, γεμίζοντας τους δρόμους με απελπισμένους εραστές σε αναζήτηση γλυκών και λουλουδιών.

«Αν είναι δυνατόν να μην πιστεύει στον έρωτα. Μάλλον θα έχει τρελαθεί στη χυλόπιτα » ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας ενώ σημείωσε πως ήδη δόθηκε διαταγή για σύσταση ομάδας η οποία θα περάσει από ειδική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση αντίστοιχων περιπτώσεων.

Τέλος, ο προσωπικός υπολογιστής του 43χρονου τρομοκράτη πέρασε πλέον σε μέλη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κάτοχός του διατηρούσε σχέσεις με μέλη άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων ή καταλήψεων.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

email
Πηγή άρθρου: tokoulouri.com